Голямата разпродажба на Анна дело Русо

x


За Анна Дело Русо или може да се говори много или да се замълчи завинаги. Тя няма нужда от представяне, епитети, дълги описания. Ако модата се крепи на красив, елегантен и ексцентричен стълб, то това е Анна. Иконата на стила и повелителката на тенденции разпродава почти всичко от личния си архив, грижливо и стриктно събиран през последните 30 години. Да, 30 години! Частни разпродажби за приятели, в комбинация със 150 артикула в социалните мрежи на Net-a-Porter. А за финал, разбира се, търг, организиран от прочутите Christie’s. А цените са изненадващо ниски!


 

Fashion Week @fendi

A post shared by Anna Dello Russo (@anna_dello_russo) on


Причината за огромната промяна в най-ревностно пазещата си дрехите дама е любовта. Когато среща приятеля си, му задава един простичък въпрос. Къде да сложа всичките си дрехи? А в отговора му се съдържа всичко: Няма място, съжалявам! Именно в този момент Анна разбира, че трябва да остави място за истинския живот. Защото понякога модата може да бъде повече от шантава… и никак да не уважава истинския живот, нито да отдава важност на значимите неща. Анна Дело Русо е чакала за правилния момент и отдава страстта по колекционерството на дрехи на младостта. Тя ще дари сумата от разпродажбата на образователна фондация към Британския моден съвет.

Анна се отнася с дрехите си като към свои собствени деца и не би продала никое от тях просто така! Помъдряла и преосмислила модния си път, Анна Дело Русо искрено твърди, че ако беше родена отново и имаше втори шанс, щеше да живее различно. Да рециклира повече, да се старае да прави максимално малко боклук и да мисли за бъдещето и света, който оставя след себе си. Винаги сме я харесвали и напълно одобряваме промяната на най-щурото модно момиче!


 

Paris fashion week. Photo by @gersonlirio x @fashiontomax #pfw

A post shared by Anna Dello Russo (@anna_dello_russo) onTекст: Fashion Inside

Снимки: Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Едно по-различно лятно вдъхновение!

Ако сте пропуснали
Най-четени