Хитовите бански на лято 2017

x

Иска ни се вече пясък по кожата, залези до море и пътуване само с лек багаж. Да осъмваме на плажа, да се усъвършенстваме в dolce far niente и да прекарваме дните си по бански.

Събрахме вдъхновение и една селекция, в която класирахме топ моделите на сезона. Всичките до един отиват на лазурно синия фон и носят лудостта на лятото. А тя винаги е на мода и така ни отива!

Сентенцията на лято 2017 са целите бански, високата талия при моделите от 2 части, флоралните шарки и инспирациите от природата.

Испанският бранд Andres Sarda избира за своя муза мистиката на пустинята. Залага на фините линии и класическия силует. Аксесоарите само допълват общата стилистика без да се превръщат в самоцелен акцент.

От Лос Анджелис For Love and Lemons ни изпращат божествени бохо визии за горещите летни дни. Дантелата излиза на преден план, както и самите ние, защото банските им показват повече, отколкото прикриват. Но пък го правят по най-красивия възможен начин.

Банските на Beach Bunnies са традиционно предизвикателни и сякаш ни смигват: „Осмеляваш ли се?“. Моделите им са силно изрязани и се заиграват с детайли като прорези и връзки, взети назаем от корсета за допълнителна женственост. Червеното доминира за наша радост – един от цветовете ни фаворити за плажно облекло.

Carolina K ни очарова с автентични принтове и бродерии, вдъхновени от латиноамериканските корени на дизайнерката на бранда. Моделите от актуалната колекция изпъкват с елегантна кройка и акценти върху раменете и деколтето. Дискретните набори и прорези допълват уникалността на банските.

Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

RICK OWENS – Two-tone wool-blend coat

Препоръки от седмицата

MR BY MAN REPELLER – Leather-trimmed metallic stretch-knit knee boots

Препоръки от седмицата

SEE BY CHLOÉ – Ruffled cable-knit wool sweater

Препоръки от седмицата

KARL DONOGHUE – Reversible shearling and leather fingerless gloves

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С такова палто няма как да не сме кралиците на street style-а!

Ако сте пропуснали
Най-четени