Игра на лукс и коприна

x


Когато носиш в кръвта си френския шик и японския минимализъм, е някак естествено да създаваш дрехи с душа. Които изглеждат съвършено както отвън, така и отвътре. До последния шев и гънка. Силви Милщайн е родена в Париж, отраства край Версай. Завършва елитно бизнес училище, но модата я дърпа там, където наистина принадлежи. Работи за Chanel и Givenchy, по-късно се присъединява към екипа на Harrods. Намира и едни 10 години, в които да поживее в Япония, преди да изгради собствения ни бранд, Hellessy, през 2012-а в Ню Йорк.

Представя си какво нейните клиентки искат да намерят в гардеробите си и го създава. А след това го надгражда сезон след сезон, защото не иска да се повтаря и банализира. За нея на първо място е съвършената материя, останалото са фини линии и силует. И нищичко излишно, както повелява съвършената дреха.Hellessy  избират да носят звезди от калибъра на Селена Гомес, Криси Тайген, Лили Олдридж, Кери Уошингтън и много други.

С последната си Resort колекция Силви Милщайн наистина успя да ни докара усещане за пърхащи пеперуди в сърцето. Играта на цветовете ни подейства като такава терапия, че наистина сметнахме за здравословно да се сдобием с поне по два сета от показаните. Сборът от меки силуети и галещи кожата луксозни тъкани винаги умее да ни изкуши. Оставаме ви насаме с моделите от колекцията.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени