Италианската пепеляшка – Нима Бенати

x


Тя е италианската пепеляшка, която идва в големия град само с мечтите си да стане успешен фотограф. Без пари и връзки зад гърба си, без влиятелни приятели и заможно семейство. Не остава мечтите си сами да се случат обаче, а им помага с неуморния си труд и отдаденост. И още преди да навърши 23 вече има зад гърба си първи корици на списания и модни кампании за огромни клиенти. Днес, на 25, печели и доверието на компании като Dolce & Gabbana и Maybeline. За последните има честта да работи със супер модела Джиджи Хадид и резултатът поразява – красота във всеки пиксел.

Лесно е да сбъркаме красивата фотографка с някои от моделите, които застават пред обектива ѝ на снимачната площадка. Напомня ни за София Лорен – стопроцентова италианка до последната извивка. Нима има близо половин милион последователи в Instagram, сред които се нареждаме и ние. За да следим безбройните ѝ пътувания по целия свят, изящните кадри, които споделя от работните си ангажименти и зашеметяващите аутфити, в които блести като диамант.

Нейното име тепърва ще бележи върхове в кариерата, която е избрала да гради с толкова страст и безспорен талант. Има с какво да ни вдъхнови, нали?
Текст: Александра Тошева

Снимки: Nima Benati

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

HOUSE OF FLUFF – Yeti convertible oversized faux fur coat

Препоръки от седмицата

CHLOÉ – Wool and mohair-blend cape

Препоръки от седмицата

STUART WEITZMAN – Pure suede ankle boots

Препоръки от седмицата

MONICA VINADER – Nura rose gold vermeil diamond earrings

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Два тренда в едно!

Ако сте пропуснали
Най-четени