Италианската пепеляшка – Нима Бенати

x


Тя е италианската пепеляшка, която идва в големия град само с мечтите си да стане успешен фотограф. Без пари и връзки зад гърба си, без влиятелни приятели и заможно семейство. Не остава мечтите си сами да се случат обаче, а им помага с неуморния си труд и отдаденост. И още преди да навърши 23 вече има зад гърба си първи корици на списания и модни кампании за огромни клиенти. Днес, на 25, печели и доверието на компании като Dolce & Gabbana и Maybeline. За последните има честта да работи със супер модела Джиджи Хадид и резултатът поразява – красота във всеки пиксел.

Лесно е да сбъркаме красивата фотографка с някои от моделите, които застават пред обектива ѝ на снимачната площадка. Напомня ни за София Лорен – стопроцентова италианка до последната извивка. Нима има близо половин милион последователи в Instagram, сред които се нареждаме и ние. За да следим безбройните ѝ пътувания по целия свят, изящните кадри, които споделя от работните си ангажименти и зашеметяващите аутфити, в които блести като диамант.

Нейното име тепърва ще бележи върхове в кариерата, която е избрала да гради с толкова страст и безспорен талант. Има с какво да ни вдъхнови, нали?
Текст: Александра Тошева

Снимки: Nima Benati

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Двойна доза красота!

Ако сте пропуснали
Най-четени