Как се става Fashion сензация за 1 сезон?

x


Чували сме толкова истории за успеха, подплатен с много труд и изкачване на стръмни пътеки, осеяни с изпитания. Но отдавна не бяхме виждали бранд, който превърта играта и се озовава на върха само след 1 сезон. Толкова беше необходимо на холандката Елза Вандлер, за да изстреля своите луксозни кожени чанти Wandler в орбитата на Net-a-Porter, Matches Fashion, My Theresa, Browns и още един куп от най-добрите онлайн и офлайн адреси за отлично селектирана мода по света. Моделите ѝ започнаха да се разпродават един след друг, а Instagram да прелива от кадри, на които те присъстват. И за да е съвсем идилична картинката – Vogue и Business of Fashion пописаха за Елза и анализираха скоропостижния ѝ триумф.  

Едни биха го нарекли поредица от много (щастливи) обстоятелства, други биха казали, че е имала късмет да попадне в точното време на точното място. Ние бихме заключили, че е много вероятно да е предизвикала късмета си с много отдаденост и ясна визия какво и как иска да съгради.

Елза изучава дизайн и брандинг в Amsterdam Fashion Institute. И може би там у нея се култивира тази златна среда между креативност и прагматичност – да познаваш продукта си и да знаеш кое го извежда пред всички останали, изобилстващи на силно конкурентния пазар. След това тя започва работа по премиум линия за Levi’s и опознава света на модата до сърцевината му – посещава фабрики в различни краища на света, изложения за първокачествени производствени материали, сблъсква се отделите по продажби и полека започва да напасва собствения си пъзел и да избистря идеята за бъдещия си бранд.


Елза Вандлер


И той не закъснява, появява се на бял свят през лятото на 2017-а. Елза не оставя представянето му на случайността, а ангажира италианския фотограф Леонардо Скоти и италианската стилистка Джорджиа Тал, за да създадат първите рекламни кадри на дебютната ѝ колекция. И стреля право в десетката с този тийм. Снимките са истински Instagram фурор и бързо улавят вниманието на инфлуенсърите, които бързат да се сдобият със своите Wandler.

Чантите на Елза се произвеждат в Италия. А онова, което най-силно ги отличава са необичайните форми и обеми. И уникалната палитра от цветови комбинации, в които се появяват. Вниманието ни е грабнато, вижте ги само!Teкст: Fashion Inside

Снимки: Wandler

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сериозен look за една успешна сряда!

Ако сте пропуснали
Най-четени