Облечете зимата в нещо неочаквано!

x

Зимата не е повод да скучаем на модния фронт. Никак даже! Признаваме си, че понякога предозираме с черното и сивото само защото е ужасно лесно да си сглобим бърз аутфит. Но настъпва и звездният миг, в който искаме да разчупим базисната рамка и да посегнем към принтовете и примамващите цветове. Затова в аванс приготвихме един пъстър пъзел от кадри за вдъхновение. Черпим муза от гардероба на прекрасната Блеър, креативната фея зад блога The Atlantic Pacific.

Захаросано розово

Няма страшно! Колкото и пластове розово да добавите, няма риск да заприличате на фламинго. Пък и те са симпатични! Глазирайте визията от глава до пети в цвят на захарен памук. Костюм от две части стои супер тренди, но и пухкавото палто е чудесна идея за моментите на свирепи прогнози за времето.
Солей от сутрин до вечер

Вижте как една и съща пола заживява тотално различен моден сценарий, комбинирана веднъж със слънчевожълто и друг път с близки до цвета ѝ нюанси. Златният солей, съчетан с пантофки в цвят горчица, обира овациите ни и ни предизвиква да сме по-смели от обичайното. И да се почувстваме като героини от “Сексът и града” или “Клюкарката”.

Код Смарагд

Великолепният нюанс на зеленото ни превръща в ходещо бижу. А комбинацията с райе и каре ни носи допълнителни точки за оригиналност. Денимът и дискретните акценти в нежносиньо се ползват с привилегии в стилизирането му. Баретата с френски дух също допълва картинката симпатично.

Точки върху точки

Ето и едно упражнение за напреднали. Не е лесно да събереш в едно уравнение сбора на три елемента от облеклото, покрити целите в точки. Но кога сме се плашили от предизвикателства?Текст: Fashion Inside
Снимки: The Atlantic Pacific

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сериозен look за една успешна сряда!

Ако сте пропуснали
Най-четени