Коледа възможна! Как да се обличаме по време на празници

x

0832084bf2a6a5e63f7b15e24d12480e


Това не е обикновен ден, в който да носите старите си домашни дрехи. Нито е повод да бъдете нервни, а напротив – трябва да бъдете най-красиви, щастливи, а една хубава рокля понякога е достатъчна за това. Празничните дни и събирания през декември са повод да бъдем по-блестящи, по-атрактивни и различни. Затова грабваме възможността и поглеждаме дълбоко в гардероба си или откриваме причина да отидем на шопинг.


how_to_dress_for_a_night_out_in_the_restaurant


Възможностите за облекло в празничните вечери са много. Но черната рокля без ръкави, по тялото, е един от класическите варианти. Дълга до коляното или стигаща чак до земята, можете да я комбинирате с жилетка или шал за повече разкош. Ако черното обаче не е вашият цвят, тогава златистите нюанси и метални отблясъци по тоалета са друга традиционна възможност да празнувате, облечени стилно. Не обувайте груби и високи ботуши. Най-добре е да сложите обувки на висок ток или на равна подметка, защото в празничните вечери, особено в закрити пространства, ще ви бъде достатъчно топло и на краката.


Hunkydory-Fall-Winter-2015-2016-Womens-Lookbook-10


За по-лежерните случаи, където не е необходимо да спазвате строг етикет, можете да облечете един лек пуловер в светъл цвят с чифт черни панталони. Може да добавите по-различна прическа, а панталонът да премине в удобен чифт деним, стига да се чувствате на място с по-ежедневно облекло. Сложете огромно, блестящо бижу и ще направите визията си празнична и различна.


midas-touch-1-640x960


За романтична вечеря, която след това ще бъде комбинирана с разходка до някой нощен клуб, може да изберете по-секси вариант на обличане. Това включва мини пола или къса рокля. В тези варианти обаче продължава да важи правилото за безупречен стил и елегантност – ако показвате твърде много от краката си, то бюста трябва да остане скрит и обратното. Комбинирайте с елегантна прическа и обувки, с които ще се чувствате достъчно удобно.


ggg


Ако събитието, на което отивате е свързано със служебен ангажимент, е добре да спазвате определения дрескод. Това означава, че ботушите над коляното, блузата с пайети и панталонът от деним, трябва да останат у дома. За служебните поводи избирайте по-сериозни и „smart” облекла. Това включва малко по-разчупени варианти на офисния стил.


Untitled


Сред нещата, които трябва да имате предвид е необходимостта да вземете втори удобен чифт обувки, с които може да се запасите, ако вечерта ще продължава до ранни зори. Не обличайте твърде пристегнати дрехи, ако отивате на семейна вечеря, където се очаква да похапвате повече. Ако вечерта е организирана с определена тема, винаги спазвайте дрескода, за да не се окажете единствените, които изглеждат странно в празничната нощ. И е абсолютно задължително да взимате доброто си настроение с вас, където и да ходите през целия декември.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

За Коледа си пожелаваме…

За блясъка и приказките: Най-интересните коледни украси на известни хотели по света

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стил, класа и удобство!

Ако сте пропуснали
Най-четени