Нека празниците започнат сега! С Джиджи Хадид и Tommy Hilfiger

x

gigi_hadid_tommy_hilfiger_holiday_2016_campaign1


Поредната колаборация на Tommy Hilfiger и неговата муза Джиджи Хадид е факт и идва да ни подсети за наближаващите коледни и новогодишни празници.

С времето сътрудничеството между американския дизайнер и топ модела се доказа като едно от най-силните партньорства в света на модната индустрия. То помага на Томи да повиши продажбите си, а на Джиджи – да се утвърди като един от водещите супер модели в индустрията. Красавицата от Калифорния всъщност е не само посланик на марката Tommy Hilfiger, но и работи по втората си колекция заедно с марката.


gigi_hadid_tommy_hilfiger_holiday_2016_campaign2


Що се отнася до актуалната празнична колекция и нейната рекламна кампания, по всичко личи, че Хилфигър е намислил нещо много специално, което ще ни помогне да почувстваме пълноценно празничното настроение.

„Обичам коледните традиции и едни от най-любимите ми спомени са свързани с  празниците, прекарани заедно със семейството ми”, споделя Томи Хилфигър. „Този сезон световният посланик на марката ни – Джиджи Хадид наистина води празничния дух. Тя изглежда изключително – бляскава и празнична. От впечатляващо вечерно облекло до ежедневни дрехи, характерният ни празничен стил е свързан с празнуването по елегантен и закачлив начин.”


gigi_hadid_tommy_hilfiger_holiday_2016_campaign3


Фотографиите от празничната кампания са дело на Грегъри Харис, а настроението, което носят, е ода, възпяваща живота и забавленията. Озаглавена „Празничното пътуване на Хилфигър”, кампанията показва как Джиджи Хадид и бразилският модел Франциско Лачовски да се забавляват на луксозен круиз, обградени от музиканти, на фона на спиращ дъха океански сценарий.

На всички снимки от рекламната кампания Джиджи Хадид изглежда така лъчезарна, че не е трудно да разберем защо Томи Хилфигър е избрал талантливата красавица за посланик на модната къща.


gigi_hadid_tommy_hilfiger_holiday_2016_campaign4


Текст: Fashion Inside

Снимки: Tommy Hilfiger

Препоръки
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

PRADA – Printed mohair-blend coat

Препоръки от седмицата

JOHANNA ORTIZ – Caravan off-the-shoulder cotton and silk-blend poplin top

Препоръки от седмицата

ELIE SAAB – Lace-paneled crepe dress

Препоръки от седмицата

JIMMY CHOO – Romy glittered leather pumps

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато търсите провокация, добре е да рискувате докрай!

Ако сте пропуснали
Най-четени