Made in Paris – обичаме стила на този град!

x

Модната седмица в Париж превръща улиците на града в едно безкрайно дефиле, което изпълва сетивата ни със задоволство и ни зарежда с вдъхновение. Добрият стил винаги се е чувствал у дома във френската столица и е расъл на свобода. Седмицата на модата е само  катализаторът, който концентрира убийствени stret style аутфити на всеки квадратен метър. Попиваме примерите за отличен стайлинг на един дъх.Първото, което модният ни радар регистрира е усещането за натурална красота, щрихирано със съвсем лек грим и семпли, но стилни прически. Сигналните червила и тежките фризури са аут.

Правилото в облеклото остава “малкото е повече” – едно фишу и чифт очила са напълно достатъчните аксесоари личният стил да излезе на преден план. Ефектната връхна дреха има главна роля, за да завърши визията и да я изведе на съвсем друго ниво. Класическият тренчкот, коженото яке и разчупеното сако остават на пиедестал при избора с какво да наметнем раменете си. Чантата е онзи малък “играч”, който подправя стайлинга с доза характер и щипка отношение към красивите, но и функционални украшения.

Този град сякаш диша и издиша красота. А онова, което прави момичетата вълшебни в своя стил, е тяхната увереност. Нея не можем да приберем на закачалка в гардероба, а трябва да пазим и съхраняваме в себе си. Безценен урок, Париж, благодарим ти!


22


17


33


31


16


capture


Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпрос на стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени