Made in Paris – обичаме стила на този град!

x

Модната седмица в Париж превръща улиците на града в едно безкрайно дефиле, което изпълва сетивата ни със задоволство и ни зарежда с вдъхновение. Добрият стил винаги се е чувствал у дома във френската столица и е расъл на свобода. Седмицата на модата е само  катализаторът, който концентрира убийствени stret style аутфити на всеки квадратен метър. Попиваме примерите за отличен стайлинг на един дъх.Първото, което модният ни радар регистрира е усещането за натурална красота, щрихирано със съвсем лек грим и семпли, но стилни прически. Сигналните червила и тежките фризури са аут.

Правилото в облеклото остава “малкото е повече” – едно фишу и чифт очила са напълно достатъчните аксесоари личният стил да излезе на преден план. Ефектната връхна дреха има главна роля, за да завърши визията и да я изведе на съвсем друго ниво. Класическият тренчкот, коженото яке и разчупеното сако остават на пиедестал при избора с какво да наметнем раменете си. Чантата е онзи малък “играч”, който подправя стайлинга с доза характер и щипка отношение към красивите, но и функционални украшения.

Този град сякаш диша и издиша красота. А онова, което прави момичетата вълшебни в своя стил, е тяхната увереност. Нея не можем да приберем на закачалка в гардероба, а трябва да пазим и съхраняваме в себе си. Безценен урок, Париж, благодарим ти!


22


17


33


31


16


capture


Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени