Малка библия на червения цвят

x


Червеното е огнен цвят – с него е сигурно, че няма да останете незабелязани. Много женствен, много елегантен, но понякога и опасен за комбиниране. Всички знаем, че ако на партито има една жена с червена рокля, всички очи ще са вперени в нея. Може би това е и причината много от нас да го носят по-рядко, да го отлагат (също както онези страхотни обувки на висок ток, ще ги сложа друг път), да не знаят как да го съчетаят. Червеното никога не е слизало от модния подиум, но в момента е особено актуално. Той е капката страст в понякога прекалено монохромната ни действителност.

Има много начини за комбиниране и много вдъхновения за миксиране както от последните колекции в Париж, Милано и Ню Йорк, така и от уличната мода. В нещо като сентенция се е превърнало и изречението, че червеното пасва само с черно, но всъщност има море от цветови и стилови възможности. За да обикнем по-бързо този дързък цвят, избрахме няколко сигурни аутфита, с които няма да сбъркате. И да, всички ще гледат вас!

В червено от глава до пети

Да, тези аутфити са за по-смелите дами, които искат да приковат погледите и да изпълнят пространството. Иска ни се да виждаме повече красиви цветни акценти из града, с подобен total red look всички се превръщаме в истински принцеси!


Като акцент!

Това може би е най-безопасната комбинация – червено с джинси, с пола, като завършващо тоалета палто или като аксесоар. Балансира аутфита перфектно и внася нотка френски шик!


Като част от „спортната екипировка“!

За моментите, в които бихме избрали по-лежерен стил или пък внезапно трябва да превърнем дневния аутфит във вечерен, червеното се притичва на помощ. С подходящите обувки върши чудеса!


Teкст: Теа Денолюбова

Снимки: Bloglovin, Instagram, Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени