Най-въздействащите модни кампании есен 2017

x


Рекламните модни кампании за есента заваляха като освежаващ дъжд в горещите летни дни. А някои от тях сериозно изпъкнаха пред останалите с креативен подход, смели и свежи идеи и отлична реализация. Обичаме да ви показваме най-доброто от света на модата и този път също няма да изневерим на стила си. Ето кои са кампаниите, които завоюваха вниманието ни:

Acne Studios са много далече от клишетата и снимането до безпаметност на актуалните за деня it момичета. Обичат провокациите и социалните послания в работата си и това е и причината винаги да ги следим с интерес. Главните герои в актуалната им модна кампания са тъмнокожа гей двойка и техните 4 деца. Между редовете в кадрите откриваме намигването, че няма нормални и ненормални семейства – всички се грижат за децата си с любов, отдаденост и сърце. Униформената тематика и облеклото, решено в райе за цялата фамилия, само подсилва усещането за сплотеност на семейството от фотосесията, дело на Inez and Vinoodh.
Stella McCartney от години е един от най-силните “адвокати” на планетата Земя в модата. Опитвайки да я опазва чиста, да говори за неудобните теми в индустрията, към която принадлежи, и да застава зад редица иновации. Локацията на последната ѝ кампания е депо за боклуци в Шотландия. А кадрите са повече от категорични. Трябва да мислим не само за момента, в който живеем, а и за този, който ще последва. Какви сме като хора и не искаме ли да бъдем същите и като потребители – съвестни, добри и грижовни към околната среда. Stella McCartney продължава сътрудничеството си с Parley for the Oceans, организация, която чисти океана от изхвърлените в него пластмасови бутилки, а след това ги рециклира и развива в материали, от които могат да се произвеждат редица продукти. Стела превръща споменатите материали в супер обувки, а ние приветстваме с две ръце “За”.

Шотландският дизайнер Джонатън Сондърс  успя да влее в ДНК-то на Diane von Furstenberg доста от своя колорит за годината, в която заема поста на креативен директор в компанията. Модната кампания на DVF за есента прелива от свежи тонове, парещи принтове и кожени палта в необичайни цветове. Ню Йорк е истинският дом на бранда, прочут по целия свят. И ето защо тъкмо градската му сцена се превръща в декор за последните им снимки. Миксът от професионални модели и ярки градски лица, деца, танцьори и кучета придават на кампанията свой почерк и прочит как трябва да изглежда гардеробът на съвременната urban амазонка. Успяха да ни докарат усмивка и вдъхновение, какво повече ни трябва за един добър старт на есента?Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Cool Sunday!

Ако сте пропуснали
Най-четени