Нисък старт за модната линия на Рита Ора

x

rita-ora-ed-sheeran-song


Певицата, модел и актриса Рита Ора официално обяви, че през следващата година ще лансира своя собствена модна линия. Това не е първият път, когато Рита влиза в амплоато на моден дизайнер. Певицата вече направи няколко доста добри колаборации с Adidas. Преди броени дни тя отпразнува в Лондон 15-та си (и последна) капсулна колекция заедно със спортната марка, което постави точката на тригодишното успешно партньорство на Ора с Adidas.

Онези, които са очаквали, че въображението на Рита Ора се е изчерпало в областта на модата, нека не избързват със заключенията, тъй като тя буквално затваря една врата и отваря друга.


de98468f22567e6bc140e5f81162b7e1


Вижте още:
  • No related posts found

„Направих толкова много за тази марка и заедно създадохме толкова успешни проекти, че не мога просто да спра дотук”, призна Ора. „Това е краят на моето дизайнерско пътуване с Adidas, но е началото на нещо ново, на нови отношения. Работих с тях три години и научих много за създаването на една марка.”

Британската актриса и певица разкри, че в момента работи по самостоятелната си линия, което означава, че вече всичко е концептуализирано и готово за тест. „Тази колаборация стимулира създаването на моя собствена марка. Тя направи името ми известно в страни, за които никога не бях чувала, затова съм им благодарна завинаги. През последните няколко години работя по моята модна линия, но ще са нужни няколко месеца, за да я изградя правилно.”


rita_ora_to_launch_own_fashion_line


Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени