Няколко различни мъжки тенденции от модния подиум

x

Освен разходките по любимите улици и невероятния мъжки стил, който уловихме, решихме да представим и няколко по-различни модни тренда, които дизайнерите предлагат на силния пол. Бяхме свидетели на важни и сериозни теми, застъпени в колекциите, които някак естествено дават отражение на детайлите в облеклото. Много и разнородни пластове, повече функционалност, удобство, по-големи връхни дрехи, разнородни материи. Дизайнерите застават зад мнението, че мъжът трябва да е сподобен да се защитава както от времето, така и от всички опасности, които дебнат в съвременния свят.

Маскирай се!Буквално! Маската е силно застъпен елемент в мъжкото облекло. Протекцията и нуждата от защита се символизира както от нея, така и от качулки и дрехи с висока яка. Модата винаги е била трибуна, от която може да се изрази мнение, което да стигне до всички. Темата за неспиращите войни и безкрайно лошия въздух е и поводът за „покриването“ на лицето и устата в много мъжки аутфити.

Тотално екипиранеКолкото повече пластове, толкова по-добре. Съвременните градски номади са на почит и то готови за битка, ако се наложи. Вече не говорим за обикновеното напластавяне на дрехи, а за истинско екипиране. Приготвяме мъжете за екстремни ситуации или за дълги, необичайни пътешествия до края на света.

Ръкавици… и то каквиПозабравен аксесоар, който се възражда. Любимият тренд на Fendi и Prada се възвръща с всичка сила, за да пази мъжките ръце и да ги съхранява за моментите, в които трябва да хванат нашите. Кожени, латексови, крокодилски, черни или много цветни, важното е да присъстват в аутфита. Играем си с дължините и ги включваме в идеите за подарък.

Шал, но огроменНай-търсеният аксесоар. И най-комерсиалният. Кашмирен, вълнен или с ресни, в различни цветове или монохромен. Той е най-важният елемент в зимния аутфит, независимо от избора. Преминаваме през моделите на Versace със собственото лого на бранда и стигаме до неизчерпаем извор от идеи. Какъвто и да е вкусът на мъжете, няма да сбъркат, ако преметнат огромен шал през палтото. По най-небрежния начин.


Текст: Fashion Inside

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Cool Sunday!

Ако сте пропуснали
Най-четени