Няколко различни мъжки тенденции от модния подиум

x

Освен разходките по любимите улици и невероятния мъжки стил, който уловихме, решихме да представим и няколко по-различни модни тренда, които дизайнерите предлагат на силния пол. Бяхме свидетели на важни и сериозни теми, застъпени в колекциите, които някак естествено дават отражение на детайлите в облеклото. Много и разнородни пластове, повече функционалност, удобство, по-големи връхни дрехи, разнородни материи. Дизайнерите застават зад мнението, че мъжът трябва да е сподобен да се защитава както от времето, така и от всички опасности, които дебнат в съвременния свят.

Маскирай се!Буквално! Маската е силно застъпен елемент в мъжкото облекло. Протекцията и нуждата от защита се символизира както от нея, така и от качулки и дрехи с висока яка. Модата винаги е била трибуна, от която може да се изрази мнение, което да стигне до всички. Темата за неспиращите войни и безкрайно лошия въздух е и поводът за „покриването“ на лицето и устата в много мъжки аутфити.

Тотално екипиранеКолкото повече пластове, толкова по-добре. Съвременните градски номади са на почит и то готови за битка, ако се наложи. Вече не говорим за обикновеното напластавяне на дрехи, а за истинско екипиране. Приготвяме мъжете за екстремни ситуации или за дълги, необичайни пътешествия до края на света.

Ръкавици… и то каквиПозабравен аксесоар, който се възражда. Любимият тренд на Fendi и Prada се възвръща с всичка сила, за да пази мъжките ръце и да ги съхранява за моментите, в които трябва да хванат нашите. Кожени, латексови, крокодилски, черни или много цветни, важното е да присъстват в аутфита. Играем си с дължините и ги включваме в идеите за подарък.

Шал, но огроменНай-търсеният аксесоар. И най-комерсиалният. Кашмирен, вълнен или с ресни, в различни цветове или монохромен. Той е най-важният елемент в зимния аутфит, независимо от избора. Преминаваме през моделите на Versace със собственото лого на бранда и стигаме до неизчерпаем извор от идеи. Какъвто и да е вкусът на мъжете, няма да сбъркат, ако преметнат огромен шал през палтото. По най-небрежния начин.


Текст: Fashion Inside

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сериозен look за една успешна сряда!

Ако сте пропуснали
Най-четени