Още мода и пролет от Ню Йорк

x


Лондон вече таи дъх в предстартова треска, но преди да се прехвърлим на европейска почва, е редно да закрием подобаващо и финалните дни от Седмицата на модата в Ню Йорк. Срещаме ви с най-силните акценти и колекции директно от подиума, за да надникнем заедно в сезон “Пролет 2018”.

Zadig & Voltaire поддържат блясъка и сексапила на ниво. Жонглират умело с прозрачен тюл, кожа и плетива. И посипват с пайети и кристали за разкош, където е нужно. Мини аксесоарите подсилват впечатлението, че моделите идеално се прехвърлят от ежедневен ритъм в парти режим. Черното и милитъри тоновете изобилстват, но се появяват и акценти в активнолилаво и свежозелено. Отива ѝ на пролетта да е цветна и женствена!
Австралийският полъх на Zimmermann по котешката пътека винаги е приятна тръпка. Ники Зимерман, дизайнерката на бранда, вплита в колекцията си вдъхновение от личен спомен за нейното семейство. Родители ѝ прекарват своя меден месец на Златното крайбрежие в Австралия, а тя се опитва да пресъздаде романтиката и красотата на това място от 60-те и 70-те. Долавяме хипи нотката в буфаните, високите талии и принтовете на цветя.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Cool Sunday!

Ако сте пропуснали
Най-четени