Още мода и пролет от Ню Йорк

x


Лондон вече таи дъх в предстартова треска, но преди да се прехвърлим на европейска почва, е редно да закрием подобаващо и финалните дни от Седмицата на модата в Ню Йорк. Срещаме ви с най-силните акценти и колекции директно от подиума, за да надникнем заедно в сезон “Пролет 2018”.

Zadig & Voltaire поддържат блясъка и сексапила на ниво. Жонглират умело с прозрачен тюл, кожа и плетива. И посипват с пайети и кристали за разкош, където е нужно. Мини аксесоарите подсилват впечатлението, че моделите идеално се прехвърлят от ежедневен ритъм в парти режим. Черното и милитъри тоновете изобилстват, но се появяват и акценти в активнолилаво и свежозелено. Отива ѝ на пролетта да е цветна и женствена!
Австралийският полъх на Zimmermann по котешката пътека винаги е приятна тръпка. Ники Зимерман, дизайнерката на бранда, вплита в колекцията си вдъхновение от личен спомен за нейното семейство. Родители ѝ прекарват своя меден месец на Златното крайбрежие в Австралия, а тя се опитва да пресъздаде романтиката и красотата на това място от 60-те и 70-те. Долавяме хипи нотката в буфаните, високите талии и принтовете на цветя.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За перфектно лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени