Още мода и пролет от Ню Йорк

x


Лондон вече таи дъх в предстартова треска, но преди да се прехвърлим на европейска почва, е редно да закрием подобаващо и финалните дни от Седмицата на модата в Ню Йорк. Срещаме ви с най-силните акценти и колекции директно от подиума, за да надникнем заедно в сезон “Пролет 2018”.

Zadig & Voltaire поддържат блясъка и сексапила на ниво. Жонглират умело с прозрачен тюл, кожа и плетива. И посипват с пайети и кристали за разкош, където е нужно. Мини аксесоарите подсилват впечатлението, че моделите идеално се прехвърлят от ежедневен ритъм в парти режим. Черното и милитъри тоновете изобилстват, но се появяват и акценти в активнолилаво и свежозелено. Отива ѝ на пролетта да е цветна и женствена!
Австралийският полъх на Zimmermann по котешката пътека винаги е приятна тръпка. Ники Зимерман, дизайнерката на бранда, вплита в колекцията си вдъхновение от личен спомен за нейното семейство. Родители ѝ прекарват своя меден месец на Златното крайбрежие в Австралия, а тя се опитва да пресъздаде романтиката и красотата на това място от 60-те и 70-те. Долавяме хипи нотката в буфаните, високите талии и принтовете на цветя.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени