Париж си е Париж и отново отмъкна сърцата ни

x


Париж достойно дочака своя ред и бързо демонстрира, че най-доброто може би тепърва предстои. Шоуто се премести на френска почва и е време за пищен финал на водопада от ревюта. Седмицата на модата тече с пълна сила, потопена в блясък и разкош. Ето ги и първите три колекции, които събраха очите ни и получиха одобрението и на най-префинената публика.

Saint Laurent

Пленени сме от видяното! Получихме нагледно показно какво ще носят през идната пролет дамите, които обичат погледите след тях да се извръщат и да остават дъха на останалите притаен. В творенията на Антъни Вакарело почувствахме както корените и миналото на френската модна къща, така и обещаващото бъдеще, което я очаква. Важно е обаче какво още доловихме в нея – самия Париж, с който Saint Laurent е неразривно свързан, доловихме духа му – едновременно знаменателно стилен, но и секси, респектиращ, но и извикващ фантазиите ни.

Симфонията от пера, дантели, кожа и пайети обрисува пролетта, каквато си я представяме върху раменете на фаталната жена. Екстаз за сетивата.
Dior

Като че ли Мария Грация Кюри все още не може да избяга от вечните сравнения на настоящата ѝ работа за Dior с предишните ѝ ангажименти за Valentino. Но пък на нас ни харесва живителна енергия, която преля в ореола на френския моден култ – закачливите шапки, поприземените токове, намесването на денима и заигравката с логото на Dior. Дрехите ѝ са носими, което автоматично означава и продаваеми. Сигурни сме, че Instagram тепърва ще започне да извира снимки на всичко видяно по подиума, но вече облечено от звезди, блогъри и други лидери на вдъхновение.

Единственото, от което бихме се лишили са динозаврите – наситихме им се в предишни сезони на Coach и Saint Laurent.
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени