Париж си е Париж и отново отмъкна сърцата ни

x


Париж достойно дочака своя ред и бързо демонстрира, че най-доброто може би тепърва предстои. Шоуто се премести на френска почва и е време за пищен финал на водопада от ревюта. Седмицата на модата тече с пълна сила, потопена в блясък и разкош. Ето ги и първите три колекции, които събраха очите ни и получиха одобрението и на най-префинената публика.

Saint Laurent

Пленени сме от видяното! Получихме нагледно показно какво ще носят през идната пролет дамите, които обичат погледите след тях да се извръщат и да остават дъха на останалите притаен. В творенията на Антъни Вакарело почувствахме както корените и миналото на френската модна къща, така и обещаващото бъдеще, което я очаква. Важно е обаче какво още доловихме в нея – самия Париж, с който Saint Laurent е неразривно свързан, доловихме духа му – едновременно знаменателно стилен, но и секси, респектиращ, но и извикващ фантазиите ни.

Симфонията от пера, дантели, кожа и пайети обрисува пролетта, каквато си я представяме върху раменете на фаталната жена. Екстаз за сетивата.
Dior

Като че ли Мария Грация Кюри все още не може да избяга от вечните сравнения на настоящата ѝ работа за Dior с предишните ѝ ангажименти за Valentino. Но пък на нас ни харесва живителна енергия, която преля в ореола на френския моден култ – закачливите шапки, поприземените токове, намесването на денима и заигравката с логото на Dior. Дрехите ѝ са носими, което автоматично означава и продаваеми. Сигурни сме, че Instagram тепърва ще започне да извира снимки на всичко видяно по подиума, но вече облечено от звезди, блогъри и други лидери на вдъхновение.

Единственото, от което бихме се лишили са динозаврите – наситихме им се в предишни сезони на Coach и Saint Laurent.
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Хубав вторник!

Ако сте пропуснали
Най-четени