Париж си е Париж и отново отмъкна сърцата ни

x


Париж достойно дочака своя ред и бързо демонстрира, че най-доброто може би тепърва предстои. Шоуто се премести на френска почва и е време за пищен финал на водопада от ревюта. Седмицата на модата тече с пълна сила, потопена в блясък и разкош. Ето ги и първите три колекции, които събраха очите ни и получиха одобрението и на най-префинената публика.

Saint Laurent

Пленени сме от видяното! Получихме нагледно показно какво ще носят през идната пролет дамите, които обичат погледите след тях да се извръщат и да остават дъха на останалите притаен. В творенията на Антъни Вакарело почувствахме както корените и миналото на френската модна къща, така и обещаващото бъдеще, което я очаква. Важно е обаче какво още доловихме в нея – самия Париж, с който Saint Laurent е неразривно свързан, доловихме духа му – едновременно знаменателно стилен, но и секси, респектиращ, но и извикващ фантазиите ни.

Симфонията от пера, дантели, кожа и пайети обрисува пролетта, каквато си я представяме върху раменете на фаталната жена. Екстаз за сетивата.
Dior

Като че ли Мария Грация Кюри все още не може да избяга от вечните сравнения на настоящата ѝ работа за Dior с предишните ѝ ангажименти за Valentino. Но пък на нас ни харесва живителна енергия, която преля в ореола на френския моден култ – закачливите шапки, поприземените токове, намесването на денима и заигравката с логото на Dior. Дрехите ѝ са носими, което автоматично означава и продаваеми. Сигурни сме, че Instagram тепърва ще започне да извира снимки на всичко видяно по подиума, но вече облечено от звезди, блогъри и други лидери на вдъхновение.

Единственото, от което бихме се лишили са динозаврите – наситихме им се в предишни сезони на Coach и Saint Laurent.
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

RICK OWENS – Two-tone wool-blend coat

Препоръки от седмицата

MR BY MAN REPELLER – Leather-trimmed metallic stretch-knit knee boots

Препоръки от седмицата

SEE BY CHLOÉ – Ruffled cable-knit wool sweater

Препоръки от седмицата

KARL DONOGHUE – Reversible shearling and leather fingerless gloves

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С такова палто няма как да не сме кралиците на street style-а!

Ако сте пропуснали
Най-четени