Пътуване във времето с KNAPP Bridal 2017

x


На романтично пътуване из вековете и стиловете ни канят с първата си сватбена колекция дизайнерите от модна къща KNAPP. Предизвикателството да творят по една толкова експлоатирана тема каквато са булчинските рокли дизайнерите Антония Йорданова и Кристина Бъчварова пресъздават в седем модела шедьоври.

Как се ражда идеята за колекцията? „За времето, в което марката съществува, многократно получихме доверието на еднакво развълнувани, но много различни като тип и предпочитания жени. Общото между всички тях беше, че трябваше да кажат „да“ на някой, когото обичат, и че искаха да имат рокли, измислени, съобразени и създадени, специално за тях и техния ден. Именно затова първата колекция KNAPP BRIDAL създадохме с много вдъхновение за всички, които имат сватбени планове и ние също влизаме в тях.“Моделите привличат вниманието с изящната си конструкция, с оригиналността и ефектните акценти от бяла кожа, дело на дизайнера на бижута Марияна Рибарова («PAPIETA”). Всеки детайл от колекцията KNAPP Bridal 2017 е добре обмислен и перфектно изпълнен и носи характерния отпечатък на стила и века, които пресъздава: Ампир, Романтизъм, 80-те години… «За тази специална колекция използвахме дантели, различна по плътност и обработка естествена коприна, неопрен, памук, тюл и кожа. Запазихме характерни за нас елементи, силуети и разбира се, цялостната естетика на марката, без да се увличаме в прекомерна „празничност“. Вярваме и се надяваме, че всяка една от седемте реализации ще докосне много различни жени и ще ги накара да се усетят също толкова различни и много специални в деня, в който най-много заслужават и биха желали да бъдат такива.»

Рокли, с които ще блестите, но и които ще ви дадат свободата да танцувате и себеизразите. Кралица, фея или изкусителка – изборът на ро(к)ля е във ваши ръце!
Текст: Велиана Симеонова
Снимки: Диляна Флорентин
Моден дизайн и стайлинг: Антония Йорданова и Кристина Бъчварова
Моделиер-конструктор: Даниела Попова
Бижута и аксесосари: PAPIETA
Грим: Слав Анастасов
Коса: Георги Петков
Маникюр: Гергана Бангеева и Красимира Бахърова за CUCCIO България
Модели: Дея, Елеонора, Никол Д., Нора, Рея (Ivet Fashion) и Мария Митева (Visages MA)

Препоръки
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

CARVEN – Tiered guipure lace-trimmed cotton-twill mini dress

Препоръки от седмицата

CHLOÉ EXCLUSIVE – Bow-detailed embellished leather sandals

Препоръки от седмицата

BASSIKE – Cropped cotton pants

Препоръки от седмицата

BALENCIAGA – Panier large leather-trimmed raffia tote

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Копнеж по бордо и абсолютна женственост.

Ако сте пропуснали
Най-четени