Пролетта е нахално красива за Bulgari, Hermès и Valentino!

x

 


Дръзка, секси, но и елегантна, такава й прилича да бъде пролетта. Такава я видяхме и в тези 3 рекламни кампании:

Златноруси коси и пронизващ поглед, това са двете най-силни оръжия на Лоти Мос, малката сестра на Кейт Мос. Bulgari повериха кадрите от своята последна рекламна кампания на аксесоари на тази разкошна, фина дама. И резултатът говори сам за себе си – добре свършена работа. Допада ни играта със светлината и ретро атмосферата в кадрите. Няколко думи и за чантите, които присъстват в тях.  В последните няколко сезона Bulgari наистина се върнаха в голямата игра и не само бижутата, но и останалите им аксесоари се превърнаха в желан трофей за истинските модни ценители.

Докато наблюдаваме серията от кадри от най-новата рекламна кампания на Hermès, ни се струва, че фотографката Джаки Никерсън е успяла да улови безбрежната лекота, с която се движи времето, когато е лято… не само в календара, ами и вътре в самите нас.


Дейвид Симс спира дъха и часовника ни с тези портрети за Valentino. Да говорим ли изобщо за Кристи Търлингтън? Тази жена има осанка на кралица. Това е първата рекламна кампания за Пиерпаоло Пичоли след напускането на Мария Грация Чиури, самият той споделя за снимките: “Вечността на портрета и непосредствеността на уловения миг. Тази кампания е игра на време – с това, което остава и онова, което не може да бъде повторено”.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зелено и classy!

Ако сте пропуснали
Най-четени