Пролетта е нахално красива за Bulgari, Hermès и Valentino!

x

 


Дръзка, секси, но и елегантна, такава й прилича да бъде пролетта. Такава я видяхме и в тези 3 рекламни кампании:

Златноруси коси и пронизващ поглед, това са двете най-силни оръжия на Лоти Мос, малката сестра на Кейт Мос. Bulgari повериха кадрите от своята последна рекламна кампания на аксесоари на тази разкошна, фина дама. И резултатът говори сам за себе си – добре свършена работа. Допада ни играта със светлината и ретро атмосферата в кадрите. Няколко думи и за чантите, които присъстват в тях.  В последните няколко сезона Bulgari наистина се върнаха в голямата игра и не само бижутата, но и останалите им аксесоари се превърнаха в желан трофей за истинските модни ценители.

Докато наблюдаваме серията от кадри от най-новата рекламна кампания на Hermès, ни се струва, че фотографката Джаки Никерсън е успяла да улови безбрежната лекота, с която се движи времето, когато е лято… не само в календара, ами и вътре в самите нас.


Дейвид Симс спира дъха и часовника ни с тези портрети за Valentino. Да говорим ли изобщо за Кристи Търлингтън? Тази жена има осанка на кралица. Това е първата рекламна кампания за Пиерпаоло Пичоли след напускането на Мария Грация Чиури, самият той споделя за снимките: “Вечността на портрета и непосредствеността на уловения миг. Тази кампания е игра на време – с това, което остава и онова, което не може да бъде повторено”.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени