Раят на дизайнерските аутлети

x

Има няколко дизайнерски аутлета по картата на Европа, за които си струва да ви разкажем. Ако стъпите в пределите им, рискувате да се сдобиете със сериозни открития на доста приятни цени.

Първата ни спирка е в Стокхолм – Аcne Archive. Archive е еквивалентът на outlet на шведския бранд Acne Studios. Намаленията, които ни посрещат започват от 50 процента и достигат шампионските 80. Бонусът е, че се намирате в родината на марката, а това означава, че по рафтовете наоколо може да намерите единични и уникални бройки, кацнали директно от дефилетата на местната модна седмица. Чувството да носиш дреха, която само и единствено ти притежаваш, винаги е приятно. Още една приятна изненада е наличието на доста размери, жокерът ни е да питате консултантите, ако не намирате своя.


Пренасяме се в Италия и поемаме на разходка с кола в посока Тоскана и The Mall. Който всъщност не е точно мол, а по-скоро комплекс от индивидуални аутлети на брандове като Gucci, Versace, Fendi и Moschino от италианска страна и други като Tom Ford, Lanvin и Alexander McQueen от международна. Намаленията от 30 до 50 процента преобладават, лимитираните модели на ексклузивни цени не са изключение и тук подсказваме, че никак не е трудно да прекарате цял ден в The Mall в лов на съкровища.
Най-хубавото си оставаме за накрая – Foxtown Factory Outlets в Мендризио, Швейцария. Повече от 160 дизайнерски аутлета на едно място, които ни съблазняват с намаления до 70 процента. Близостта с италианската граница обуславя наличието на изкушения от ранга на Prada, Valentino, Missoni и отново – Gucci и Versace. Foxtown Factory Outlets предлага и собствено казино за любителите на този тип емоции.


Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени