Съвършената бяла рокля съществува!

x


Как си представяме перфектната бяла рокля? Нека опитаме със следната дефиниция – да бъде такава, че бихме могли да се омъжим с нея, а след два часа да ѝ сложим едни кубинки на Dr. Martens и да отидем на рок фестивал. След това да я приберем прилежно в багажа за морето и да бъде с нас на всеки коктейл, вечеря или парти, които изскочат в програмата ни. С други думи – желаем рядък екземпляр, който е съвършено красив, изпипан от дантелата до презрамката, женствен, нежен, но и с характер. Дълго издирвахме перфектната бяла рокля под лупа, преди да попаднем на бранда PNK Casual и да си кажем: “Това е, имаме го!”. Искаме закачалка по закачалка да си откраднем у дома цялата актуална колекция на тези великолепни хора, съумели да изваят модели и за принцесата, и за война, които носим у себе си в деликатен баланс.

Бялата дантела е нещо, за което трябва да се пише поезия, да се рисуват картини и да се разказват приказки. И да се носи с всичкото щастие и удоволствие, на които сме способни. PNK Casual прекрасно усещат това и създават една немислима естетика, която успява да развълнува, да очарова и да ни провокира да поискаме за себе си. Брандът се появява на бял свят през 2002 година и от ден 1 до сега се развива в съседна Румъния.

Мисията му е да създава дрехи, които стоят зад самочувствието ни и подчертават всичко, което самите ние сме – сбор от емоции, вътрешна и външна красота. А за да се чувстваме специални, модната къща държи на лимитираните колекции и ограничените бройки в тях. Качеството на материите и изработката не подлежи на коментар, защото се случва с особена грижа в собствената фабрика на PNK Casual.

За следващото си пътуване в Букурещ с дебели букви си записваме напомняне да посетим поне един от магазините на марката, да се докоснем съвсем буквално до нея и да подберем какво идва с нас, за да остане в колекцията ни. И да блести в съвършено бяло.
Текст: Александра Тошева

Снимки: PNK Casual

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени