Short stories: да живеят късите панталонки

x


Лятото е време за игри. Любовни и модни! Скъсяваме дължините на любимите панталони от плат и деним, които носим цяла зима. Топлото време е най-добрият приятел на късите панталонки или т.нар. шорти. Едва ли има по-удобна и универсална дреха за жегите. В комбинация с добра риза, например, можете да се появите с тях дори и в офиса. Всичко, разбира се, е въпрос на мярка и вкус. Все пак с дължините трябва да се внимава, не бива да прекаляваме! Отдавна сме забравили онзи изключително изрязан модел, който властваше в модата години наред. Вярваме, че шортите могат да бъдат елегантни и секси, без да са вулгарни или прекалено къси. Най-добрата комбинация си остават и чифт стегнати, целунати от слънцето крака.Късите панталони са чудесна основа на всеки тоалет. Могат да служат като спасение под рокля, която считате за прекалено къса. Или пък оувърсайз риза, която не е достатъчно дълга. Вариантите са безкрайно много и точно толко са и аутфитите, включващи късите панталонки. Трудно можем да стартираме летния гардероб без тях! Носим всякакви цветове и се придържаме към есествените материи като памук и лен. А шортите от деним са абсолютен must have, отдавна превърнал се в класика. Едва ли има по-вечна и секси комбинация от къси панталонки от деним, бял тишърт и боси крака. Това е една от онези дрехи, които съвсем спокойно можем да видим в градска среда. Любим акцент на всички момичета от Милано и Париж. И има защо! Освен че са вечни, спасяват и от жегите. С подходящия модел може да отидете на парти и буквално да завладеете нощта. Няма защо да крием, че сме почитатели и на пайетените предложения. В тях има нещо много елегантно, диско и cool едновременно.

Съвсем спокойно бихме могли да напишем цял манифест за ролята на късите панталонки в модата. Те присъстват толкова много в киното, социалните мрежи и свободното време на любимите ни знаменитости, че понякога се чудим как успяваме да прекараме цяла зима без тях? Пожелаваме си през това лято да виждаме повече и по-красиви комбинации, които обаче да спазват добрия тон и да не преминават по никакъв начин онази толкова тънка граница с прекаленото. Все пак най-интереснен винаги е онзи аутфит, който оставя повече храна на въображението.

В любимите модни столици It-момичетата буквално са издигнали шортите в култ. Съчетават ги с високи токчета, кецове, сандали. Успяват да ги пренесат успешно и в работна униформа с риза и сако, например. Решихме да направим селекция от най-добрите примери, на които се натъкнахме из стрийт стайла. Аутфитите са абсолютно достатъчни за няколко лета напред! А ние ви желаем вдъхновение и топли дни.

Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени