Skagen – формата на скандинавското съвършенство

x


Скаген е едно дивно, малко крайбрежно градче. И най-северното място в Дания. Там, където Балтийско море среща Северно. Синя гледка, която изкопчва най-суровите и едновременно с това изящни емоции от душата ни. Името на бранда никак не е случайно. Въплъщава именно тази красота и идеята за автентичния минималистичен скандинавски дизайн. Където няма излишно – само съвършенство на формата и деликатни акценти.

Има бижута, които ни дописват – прибавят стил, без да отнемат характер. Такива са украшенията на Skagen. Техните бижута са хамелеонът, които винаги успява да се вплете с лекота във визията ни – от сутрин до вечер, от бизнес среща до формален коктейл, от неделния брънч до партито в петък. Универсалният им чар ни печели колекция след колекция.

А актуалната е вдъхновена от темата за баланса, както в дизайна, така и в начина на живот, който водим. Моделите от пролетно-лятната колекция на Skagen ни напомнят за броеницата от слънчеви дни, която предстои с оптимизъм и любов да наредим през идните месеци. Бижутата им са един малък празник от естествени и устойчиви материали – предание за спокойствието на лятното море. Съчетаваме ги с лекота помежду им и се любуваме на финеса им.

Перфектният акцент е онзи, който внася светлина във визията ни. Това ни припомнят от Skagen и майсторски преплитат посланието в дизайните си. Гривните от серията “Анет” бихме могли да съчетаем с всеки часовник от личната си колекция, можем да носим самостоятелно или в комбинация с друга от разнообразните им вариации. Моделите от селекцията “Елин” сливат в едно нюанси на розовото злато и среброто и добавят деликатен кристал, за да ни поглезят. “Кариана” разчупва формите и ни поднася неочаквани бижута с характерен и любопитен дизайн.

Удоволствието от ювелирните съвършенства на Skagen е изживяване, което си струва да си подарите. Ще намерите моделите от актуалната им колекция на www.beposh.bg.


Текст: Александра Тошева

Снимки: Skagen

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Точно такова лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени