Страсти до червено от Седмицата на модата в Ню Йорк

x

Седмицата на модата в Ню Йорк отдавна не бе разлюлявала емоциите ни така качествено. Усети се живец, вълнение и дълбочина в посланията, които вече се разходиха по подиума. Колекция след колекция жената и ролята ѝ в съвременния свят, феминизмът и свободата се издигаха на все по-висок пиедестал в спектъра на вдъхновение и креативни интерпретации. 

Всичко видяно сякаш манифестираше: “Жената може да бъде финансова акула, доброволец, космонавт, супергерой или супер изкусителка. Може да бъде каквато си поиска, когато си го пожелае”. Любопитно беше да проследим как автентичният и разпознаваем почерк на някои дизайнери леко кривва встрани, за да насити с нова енергия колекциите им. Видяхме ги в непозната светлина и всъщност ни хареса.

Ето и някои от най-стойностните колекции, които оживиха котешката пътека в Ню Йорк.

Tom Ford

Том Форд среща строгия костюм с ултра гламура, за да покаже как екстремният сексапил може да съществува и без голота. Копчето за блясък е усилено до краен предел, животинските шарки се потапят в неон, а чантите скандират: “Pussy power”. За “Зима 2018-2019” положението при Том е или всичко, или ВСИЧКО. Радикално женствено!Jonathan Simkhai

Джонатан Симкай ни оплете в своята примамлива мрежа от сатен и дантела. И подсили провокацията с малко по-строга линия сетове от сако и панталон с имплементиран корсет. Страстите по подиума бяха облечени в червено, а ние на драго сърце сме готови да приемем тази стилна религия през идната зима.


Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сериозен look за една успешна сряда!

Ако сте пропуснали
Най-четени