Street style находки от Седмицата на модата в Шанхай

x


Приключи и една от последните Седмици на модата – тази в Шанхай. Съпътстващият лек дъжд не успя да развали нито аутфитите, нито настроението на звездите на уличния стил. И тук, както в останалите модни столици, не липсват акценти. Основното усещане, което остава след тези комбинации, e това за настъпилата вече есен и плавния й преход към зимата. В уличния стил преобладават монохромните визии, тъмнозеленото, прозрачните материи, бомбърите. Всички комбинации сякаш оставят след себе си много лежерност, която всички мечтаем да постигнем.

Ние се влюбихме в дребните детайли на на пръв поглед доста серизоните визии. Златно токче като перфектен завършек на обувки с отворена пета, оувърсайз тренчкоти, цветни блузи под актуалните и този сезон сака на каре.

Да, и тук както при модните вдъхновения от уличния стил на Сеул, липсват италианския блясък и помозност. Аутфитите са по-различни, сякаш върху всеки сантиметър плат се е отпечатъл почерка на този, който го носи.Шанхай определено има на какво да ни научи. Понякога ни липсва смелост за експерименти, друг път залагаме на дрехи, с които знаем, че няма да сбъркаме. Всичко обичаме униформите (удобните дънки и широк пуловер, например) защото ни улесняват, особено сутрин. Но винаги, когато имаме малко повече време, можем да почерпим вдъхновение от тези добри стрийт стайл примери. Те са чудесно стъпало и отлична база за освежаване на визията. В тях, за наше щастие, участват повече basic елементи и по един основен аксесоар или цвят. Което не е толкова трудно за постигане!


Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени