Тренд радар: Бродерии и блясък

x

 


Слагайте слънчевите очила, защото нивото на блясък в пролетните колекции е извънземно. Луксът скача до небето с всеки бод по безкрайните бродерии, които завладяха дефилетата. Пролетта ще бъде безсрамно пищна, а ние сме готови да й намигнем за добре дошла в гардероба ни с всичката си царственост. Минимализмът е притиснат в ъгъла, но и на него му беше време да си вземе заслужен отпуск.

Връхни дрехи, обувки и чанти – никой не е пощаден, бродериите плъзнаха като сладък вирус по котешката пътечка и заразиха всичко по пътя си. Детайлите, сътворени на ръка, се пренесоха дори върху най-фините материи като тюла и не по-малко пипкавите, каквато е кожата. Златните ръце на модата са били под пара задълго, за да могат да ни сюрпризират с такова изящество.
Gucci и Dolce and Gabbana са властелините на този тренд. Пред тях никакви правила и канони не изглеждат достатъчно сериозни. Преди се пазехме от предозиране с повече от един пищен акцент в облеклото, докато сега тези два бранда нагледно ни показаха колко в реда на нещата е да блестим от върха на обувките до аксесоара в косите ни.

В бюти аспект колекциите показаха лица едва докоснати от четките за грим, заложили на естествената красота и хармонията между външния и вътрешния блясък у една жена. Приемаме го почти философски и се усмихваме издайнически каква пролет само ни чака. Да заповяда!

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сериозен look за една успешна сряда!

Ако сте пропуснали
Най-четени