Тренд радар: Бродерии и блясък

x

 


Слагайте слънчевите очила, защото нивото на блясък в пролетните колекции е извънземно. Луксът скача до небето с всеки бод по безкрайните бродерии, които завладяха дефилетата. Пролетта ще бъде безсрамно пищна, а ние сме готови да й намигнем за добре дошла в гардероба ни с всичката си царственост. Минимализмът е притиснат в ъгъла, но и на него му беше време да си вземе заслужен отпуск.

Връхни дрехи, обувки и чанти – никой не е пощаден, бродериите плъзнаха като сладък вирус по котешката пътечка и заразиха всичко по пътя си. Детайлите, сътворени на ръка, се пренесоха дори върху най-фините материи като тюла и не по-малко пипкавите, каквато е кожата. Златните ръце на модата са били под пара задълго, за да могат да ни сюрпризират с такова изящество.
Gucci и Dolce and Gabbana са властелините на този тренд. Пред тях никакви правила и канони не изглеждат достатъчно сериозни. Преди се пазехме от предозиране с повече от един пищен акцент в облеклото, докато сега тези два бранда нагледно ни показаха колко в реда на нещата е да блестим от върха на обувките до аксесоара в косите ни.

В бюти аспект колекциите показаха лица едва докоснати от четките за грим, заложили на естествената красота и хармонията между външния и вътрешния блясък у една жена. Приемаме го почти философски и се усмихваме издайнически каква пролет само ни чака. Да заповяда!

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За перфектно лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени