Тренд радар: Cosmic girl

x

Тази зима съвсем спокойно можем да си припяваме парчето на Jamiroquai – Cosmic Girl, защото тенденциите повеляват да се украсим със звезди и планети, да заложим на блясъка и да се потопим в дизайна на филмите Blade Runner и Star Wars. Chanel, Gucci, Dior и Dolce & Gabbana първи повдигнаха поглед към небето, откъдето почерпиха вдъхновение за един от най-приятните трендове.

От планети до рисувани космонавти, прикрепена луна или дискретни звезди, посипани по дълга рокля, мини или блуза, космосът е навсякъде. Тази тенденция лесно можем да приложим в ежедневието и да съчетаем галактическа пола с oversize пуловер например. Предвиждаме, че животът ѝ ще бъде по-дълъг и ще можем да носим лунени рокли на истинска лунна светлина. При това на плажа.

Dolce & Gabbana съчетават звездите с някои по-класически елементи като любимите им рози, а Karl Lagerfeld отлично включи друг тренд, блестящите ботуши над коляното, с ефирна дълга галактическа рокля. Dior пък са прозрачни и много, много секси. Каквото и да изберем, няма да сбъркаме. Тенденцията е отлична и за така очакваните коледни партита. She’s just a cosmic girl…


Teкст: Теа Денолюбова

Снимки: Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За стила не съществува лошо време!

Ако сте пропуснали
Най-четени