Тренд радар: Пастели за принцеси

x


Въртележката на пастелите ни завъртя и няма слизане от нея. Цветовете ала “Малкото пони” и палитрата на млечните шейкове от детството ни завладяха сезона сякаш с едно щракване на пръстите. И водопадът от мента, лавандула и захарен памук се спусна във фийда ни в Instagram. После се намести удобно и върху рафтовете в гардероба ни. Посрещнахме пастелната бомба със съвършено одобрение. Защото с лекота я сливаме с денима, белите класики, плажното облекло и безгрижните дни близо до вълните. Кара ни да се чувстваме малко по-щастливи и много по-летни.

Най-лесният начин да добавим малко сочност в тривиалния аутфит, сглобен изцяло от basic съставки, е да спуснем поне един акцент в захаросаните нюанси на Барби. Обемна чанта с цвят на прасковен сладолед или слушалки в ментово са малкото намигване, което изцяло пренаписва визията ни. И ненадейно просто грейваме!Пастелите от глава до пети под формата на костюм в две части или дълга до земята рокля са сред абсолютните попадения, които задължително озовават в летния ни куфар за приключения и пътешествия. Спестяват ни доста време и чудене от хармонирането между горната и долната половина в облеклото. Време, което спокойно може да инвестираме в коктейли и приятно бъбрене. На това му казваме практични дрехи с ценен послеслов.

Късите панталони в неутрален цвят или от деним направо си просят един скъсен топ или тишърт в слънчевожълто или кукленскорозово. Картинката тотално се променя, а с нея и ние.

Пастелните цветове имат още едно неоспоримо предимство. Стоят дори още по-красиво в компанията на нежния слънчев загар по кожата.

Фините златни украшения, както и онези, които поне се доближават до блясъка на благородния метал, също отлично дорисуват летните аутфити в цветовете на бонбонената дъга. Просто добавете няколко деликатни гривни на китката, чифт по-масивни обеци или крехко бижу около врата. Но не всичко накуп! Изберете си един акцент.

Извадете пастелите и си нарисувайте лятото, за което отдавна мечтаете – цветно, смело и емоционално. Защото такова му и отива да бъде!Текст: Александра Тошева

Снимки:  https://www.instagram.com/roses_cloud/; https://www.instagram.com/matildadjerf/; photographs by Johan Holmquist, Permafrost Desigh Studio; https://www.instagram.com/alicedetogni/.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И за по-хладни летни дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени