Тренд радар: С цвят на карамел

x


Усещаме вкуса на топяща се захар, докато се любуваме на тази топла палитра от вдъхновения. След абсолютната хегемония на червеното, вече тръпнехме в очакване на цвета, който ще успее да се промъкне незабелязано в гардеробите на всички блогърки и фешънисти, съюзени от любовта си към добре издържания стил и модата. И ето го и него, не съвсем незабелязано, карамелът изпъкна сред морето от Stret Style, хитове, редуващи се пред очите ни в последните няколко (бурни Fashion) седмици.

Най-после слязохме от въртележката на Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж и е време да се огледаме какво стойностно остана на хоризонта. Горещите гурме тонове на кафявото ни заляха като захаросан дъжд и макар обичайно да ги свързваме повече с есента, отлично преляха в зимния сезон и са тук, за да останат и през пролетта. От нас имат зелена светлина и сърдечен прием сред топ тенденциите на деня.

Карамелените вариации отлично се съчетават помежду си, но влизат и в приятен съюз със смарагдовозеленото и пълната гама от неутрални цветове. Милитъри включванията също се приветстват добре в компанията им. Карамелът допуска и карирани десени на своя територия, както и мини шалове в контрастни принтове за акцент.

Стайлинг сценариите ни оставят да избираме между визии, потопени от глава до пети в топли нюанси, и такива, в които имаме доминиращ елемент в карамелено. Като oversize палто, тренчкот или хубав дълъг блейзър. Топлокафявите кожени поли, панталони и джинсови гащеризони също замаяха вниманието ни. Вариантите са безкрайни – въпрос на комфорт, личен почерк и предпочитания.

Гмурнете се в галерията ни и открийте аутфит прочита на карамеленото, който най-горещо ви пасва.


 


Текст: Александра Тошева

Снимки: Bloglovin, Instagram.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добри акценти в правилния аутфит!

Ако сте пропуснали
Най-четени