Тренд радар: всичко на карета!

x

 


Типичните мъжки карирани панталони и сака върху женски тела. Дали е въпрос на игра на идентичност, естествена нужда от мъжки елемент в гардероба или просто вкус към елегантните платове и кройки, които безцеремонно крадем от  силния пол?

Не знаeм, а и не сме сигурни, че има значение. Обръщаме поглед към Rihanna, Blake Lively, Bella Hadid – луди фенки на карето. Носят го непрекъснато, основно в неформални случаи. Вариациите тук са много, за щастие. Можем да останем верни на миналото и да заложим на карирано сако и дънки. Или да сме супер модерни с карирана рокля тип блейзър.


През студения сезон можем спокойно да заложим на карирано палто или рокля. По-топлите дни са идеални за класическото сако, но дотогава, струва ни се, ще трябва да почакаме. Междувременно може да черпим вдъхновение от добрите комбинации на момичетата из европейските улици – по всичко личи, че са луди по карето и не се притесняват да го облекат от глава до пети! Отиваме да преровим гардероба на любимия човек и да си откраднем поне едно карирано сако…все пак винаги може да го облечем под палтото или да изчакаме снега да отмине.

 Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Collagevintage, Bloglovin, Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Едно по-различно лятно вдъхновение!

Ако сте пропуснали
Най-четени