За кимоното и дънките… историята тепърва предстои

x


Петъчно решаваме да надникнем в пролетта на новата година, която е зад ъгъла. Влюбени сме в една тенденция, която извоюва стабилна позиция още от 2017-та. Много модни критици обявиха 2017-та за годината на кимоното. Истината е, че кимоно роклята, наричана още wrap dress, в комбинация с джинси, е тренд, който наистина тръгва от улиците. И то не от кои да е, а от миланските. Съчетанието бързо се превръща в икона на milanese стрийт стайл-a и превзема целия моден свят. Защото… каквото се случи в модната столица, завладява всички останали. Факт.
Харесваме как тандемът кимоно+дънки носи в себе си още един безапелационен тренд – красива ефирна рокля върху панталони. Трик, който все още умеят малцина, но ако успеем да се престрашим и да заменим чорапогащите с дънки или нещо скини  – ще сме кралиците на междинните сезони. И на зимата. Защото, всички знаем, студът и елегантността хич не се харесват.


Mного ни харесва, че понякога роклята тип кимоно прилича на прегръдка. Оформя едно от най-красивите деколтета, подходяща е за дълъг ден в офиса и за Новогодишната нощ. Ако дадете шанс на белите джинси пък, аутфитът ви ще е истински шедьовър. Добавяте контрастни аксесоари и никой не би се усъмнил, че носите онзи секси италиански дух със себе си. Не е нужно да чакате пролетта – ако се страхувате от по-ярките цветове, монохромната визия е най-добрият приятел на вечерните партита, които тепърва предстоят. А и довечера е петък вечер… преди Коледа! Ние имаме доста добри идеи за кимоното (и всичките му вариации)… а от вас очакваме обратното броене до 2018-та!


Текст: Теа Денолюбова

Снимки:Pinterest

 

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Топла и супер модерна комбинация!

Ако сте пропуснали
Най-четени