Защо всички полудяха по чантите Cult Gaia?

x


В ера на известна творческа криза глобално за модния бизнес, в която непрекъснато изплуват плагиатства и уж случайни заемки, един бранд успя да покаже, че съвсем не всичко е отдавна измислено и място за истинско творчество все още има, стига да го носиш в кръвта си. 

Говорим за Cult Gaia, етикетът, под който няколко модела чанти безапелационно си присвоиха короната на адски хит. Не съществува вариант да не сте ги срещали. Сред предложенията на любимите ви луксозни онлайн бутици. По страниците на Vogue, Elle и всичко що се зове модна библия. По улиците на модните столици и във всеки по-значим и авторитетен блог. Да не споменаваме Instagram, където снимките с #CultGaia трудно могат да се изброят.Какво прави тези чанти такава истерия? На първо място характерният, оригинален и разпознаваем дизайн. Необикновената форма, изпълнение и разцветки. Най-големият парадокс е може би, че повечето модели на Cult Gaia не са особено практични – не побират кой знае какъв обем отвещи, не са удобни непрекъснато да бъдат отваряни и затваряни, не осигуряват и кой знае каква сигурност. И въпреки това са бестселър, безумно желани и снимани до откат по целия свят.

И все пак това е ултимативната лятна чанта. Която няма грешно попадение в стилизирането ѝ. Опитайте с макси рокля на цветя, деним и ленени ризи, цветни гащеризони, бяло от глава до пети, пастелни акценти, небрежен топ и микро шорти – това е аксесоарът, който магически се вписва навсякъде без ни най-малко усилие. Просто прелива във всичко, което наподобява летен гардероб. И това неоспоримо ни привлича.

Още една причина за популярността на Cult Gaia е и цената им. В света на премиум аксесоарите, където чанта на Gucci или Dior по-често започват от 1000 евро и завършват с много по тази цифра, моделите на лосанджелиския бранд стартират от около 200 евро за по-базовите разновидности. Още една сериозна червена точка в полза на топ чантите за последната година.

Присъединяваме се към феновете на марката с най-голямо удоволствие. И всеки път с усмивка посрещаме поредния стайлинг, в който Cult Gaia има участие.


Текст: Сияна Заимова

Снимки: Cult Gaia; The Viva Luxury; Style Charade; The Southern Gloss; The Style Bungalow; Mypeeptoes; Inthefront; Just Dalal; Kenza, Clothes and Pizza; Fifty pairs of shoes.

 

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени