Защо всички полудяха по роклите Dolce & Gabbana?

x


Боим се, че летните рокли на Dolce & Gabbana водят до пристрастяване! Иначе как бихме могли да си обясним манията, която романтичните им модели с принтове на цветя, сладоледи и мозаечни мотиви предизвикаха в последно време. Няма фронт, на който да останат незабелязани – стрийт стайл, блогове, звездни гардероби – разпознаваемите шарки на култовия италиански бранд направо извират отвсякъде.

Изглежда, че почитателките на стила на Доменико Долче и Стефано Габана стават все повече и повече. И не сме съвсем изненадани от този факт.

Роклите на Dolce & Gabanna имат няколко сериозни предимства в гардероба. При все своята пищност и темперамент, всъщност са изключително лесни за носене – избавят ни от вечната дилема в комбинирането на долна и горна част в облеклото. Тук получаваме всичко наведнъж, опаковано в изящна и доста ласкава към фигурата кройка. Талия, рамене, набори – всичко си е на мястото, точно където трябва да бъде, за да ни представи в най-добрата ни светлина.

Както споменахме – зрелищните принтове са специалитетът на дизайнерското дуо и са прочути по целия свят. Не могат да останат незабелязани, нито те, нито дамата, която ги носи. Личният ни фаворит са хортензиите и мозаечният принт Майолика.

Актуалната колекция на Dolce & Gabbana направо се превърна в синоним на лятото – така женствена, ярка и наситена със свободен и смел дух. Уверете се сами колко добре хармонира с горещите дни.
Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За дни като днешния!

Ако сте пропуснали
Най-четени