Защо всички полудяха по роклите Dolce & Gabbana?

x


Боим се, че летните рокли на Dolce & Gabbana водят до пристрастяване! Иначе как бихме могли да си обясним манията, която романтичните им модели с принтове на цветя, сладоледи и мозаечни мотиви предизвикаха в последно време. Няма фронт, на който да останат незабелязани – стрийт стайл, блогове, звездни гардероби – разпознаваемите шарки на култовия италиански бранд направо извират отвсякъде.

Изглежда, че почитателките на стила на Доменико Долче и Стефано Габана стават все повече и повече. И не сме съвсем изненадани от този факт.

Роклите на Dolce & Gabanna имат няколко сериозни предимства в гардероба. При все своята пищност и темперамент, всъщност са изключително лесни за носене – избавят ни от вечната дилема в комбинирането на долна и горна част в облеклото. Тук получаваме всичко наведнъж, опаковано в изящна и доста ласкава към фигурата кройка. Талия, рамене, набори – всичко си е на мястото, точно където трябва да бъде, за да ни представи в най-добрата ни светлина.

Както споменахме – зрелищните принтове са специалитетът на дизайнерското дуо и са прочути по целия свят. Не могат да останат незабелязани, нито те, нито дамата, която ги носи. Личният ни фаворит са хортензиите и мозаечният принт Майолика.

Актуалната колекция на Dolce & Gabbana направо се превърна в синоним на лятото – така женствена, ярка и наситена със свободен и смел дух. Уверете се сами колко добре хармонира с горещите дни.
Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

RICK OWENS – Two-tone wool-blend coat

Препоръки от седмицата

MR BY MAN REPELLER – Leather-trimmed metallic stretch-knit knee boots

Препоръки от седмицата

SEE BY CHLOÉ – Ruffled cable-knit wool sweater

Препоръки от седмицата

KARL DONOGHUE – Reversible shearling and leather fingerless gloves

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С такова палто няма как да не сме кралиците на street style-а!

Ако сте пропуснали
Най-четени