Защото дяволът се крие в детайлите

x


Докато говорим за големите трендове, които ще царстват на модния подиум през 2018-та и броим дните до края на зимата, често изпускаме микро тенденциите. Тези малки детайли, които успяват да преобразят всеки един аутфит. С малко повече въображение можем спокойно да превърнем един тоалет тип „униформа“ (джинси, тениска, яке) във възможно най-горещия за сезона. А и това би се отразило перфектно на и без това безкрайния януари! Решихме да съберем на едно място микто трендовете, които не изискват свръх вложение, а напротив. Умело преработват неща, които сигурно сме забравили някъде на дъното на гардероба, за да се възродят сега, по-модерни от всякога.

Колан, по възможност безкраен

Колкото по-дълъг е коланът ви, дори да достига до земята, толкова по-актуален е. Ще го носим върху рокли, палта, сака и панталони. Просто го оставете да се носи свободно. Така ще ви доведе до едун супер модерен аутфит с минимални усилия.

Шал, но върху косите

Идеалното спасение за моментите, в които косата ни не изглежда по най-добрия начин. А и в красивата кърпа или шал, небрежно завързан за главата, има нещо по-специално. Отнася ни в Париж или на някой малък плаж в Амалфи. Носи лято и красота.
Златни панталони

Вече ви разказахме за златната треска и колко е модерно да се носи златно. Хит през пролетта ще са златните панталони, които носим с бяла тениска и усмихнато приемаме всички любопитни погледи, които ще предизвикат. Но са толкова красиви!
Оранжево и лилаво

Два много силни цвята, които създават отличната стрийт стайл комбинация за топлия сезон. Имате оранжева чанта, но не знаете с какво да я носите? А лилавата ви рокля стои на последната закачалка в гардероба? Миксирайте ги. Сега е моментът, а резултатите са впечатляващи.
Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Pinterest, Style du Monde

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Cool Sunday!

Ако сте пропуснали
Най-четени