Затегнете коланите за London Fashion Week

x

Лондон достойно пое щафетата от Ню Йорк, превъртя календара и ни разгада що за модна зима ни очаква там, далече в края на годината. Големите имена в гилдията ни въведоха тържествено в Седмицата на модата в британската столица и занизаха пред очите ни колекция след колекция. Подиума се менеше в цветове, обеми, вдъхновения и концепции. А гледката доволно ни припомняше причините защо така страстно продължаваме да обичаме модата. Защото успява да ни развълнува, да ни предизвика да мечтаем и да изправим въображението и стила си на прага на нови хоризонти. Тя е най-въздействащото огледало на вкуса ни и най-сладкото изкуство в ръцете ни.

Гмурнахме се сред стотиците модели и селектирахме за вас част от колекциите, които заслужено успяха да магнетизират вниманието ни. Ето кои са те:

Simone Rocha

Добре дошли в къщата за кукли на Симон Роша. Където роклите носят истории и емоции, вместо претенции. А високите бели яки и пищните буфани се разхождат свободно, без да стоят заключени в гардероба в режим на изчакване на подходящ повод. Дрехите на Симон обичайно ни носят жизнерадост и нужната доза театралност. Самата тя споделя за актуалната си колекция: “Исках да създам нещо с много тъкани и наслоявания – нещо, знам ли и аз… богато”. Резултатът е налице, обилно полят в тюл, панделки и бродерии. А одобрението ни се простира от обиците та чак до обувките.

Gareth Pugh

Принцът на авангардните хрумвания успя да ни умае със своите фатални геометрии по котешката пътека. Мрак и леопард в пристегнати талии очертаха силуета, за който ще бленуваме през идната порция мразовити месеци. Футуристичните ботуши и ръкавици ни напомниха за супергероите от комиксите и големия екран. А в посланието на колекцията съвсем се припознахме: “ За жените, които не се примиряват с глупости”. Изправяме рамене, намятаме едно от съвършените сака на Gareth Pugh и няма да спираме да вярваме в собствените си суперсили. Удоволствие е да видим дизайнера в толкова добра форма!
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Така си представяме пролетта!

Ако сте пропуснали
Най-четени