2016 година – забавна и игрива като Червената маймуна (II част)

x

1-maimuna

 


Както вече казахме Маймуната е непредсказуема и точно от нея трябва да очакваме най-големите изненади в живота си. Тя подхожда към всичко с лекота и голяма доза чувство за хумор. Ето какво е подготвила покровителката на предстоящата година за всеки от нас:

Овен
През 2016 г. Овните получават голям заряд положителна енергия, която могат успешно да използват за плановете и целите си. Но това ни най-малко не означава безоблачен живот или незаслужени успехи – ще се наложи да се потрудите, за да получите всичко това. Но положителната нагласа е наполовина постигнат успех – не е ли така?

Телец
Телецът е много земен и практичен знак, затова подхожда към всичко рационално и обмислено. За вас, представители на зодията, Маймуната е подготвила изненада – никаква монотонност. 2016-а ще редува радости и неволи по целия път. За да издържите на предизвикателствата трябва да сте близо до семейството и приятелите си, тогава оптимизмът ви ще се запази. Освен това годината е подходяща за всякакви кардинални промени, които искате да направите в живота си.

Близнаци
В годината на Червената маймуна Близнаците ще бъдат особено нетърпеливи и любопитни. В този период вашата творческа натура, доброжелателност и интелект ще се проявят особено ярко. Но едновременно с това ще сте неспокойни и лишени от търпение. Ако не се подавате на тревоги и започнете активно да използвате таланта си за позитивно общуване, напълно възможно е покровителката на годината да ви се отблагодари с успех във всички сфери.

Вижте още: 2016 година – забавна и игрива като Червената маймуна (I част)


 

9604d4a8df82e06418303682e2671301

 


Рак
За Раците 2016-а ще бъде достатъчно ярка и наситена, въпреки че не се очакват съществени промени. Ще усещате себе си като бегач на дълги разстояния с препятствия. Но не бива да се притеснявате – преразгледайте отношението си към преградите по пътя, защото силите ви за достигането на върхове са достатъчни. Така че смело се заемете с делата си с увереност в успеха. Освен това напред по пътя ви очаква приятна и заслужена награда. Маймуната ви подсказва, че е нужно да запазите устойчивост и умело да се научите да отстоявате своето – именно тези качества ще ви донесат успехи – финансови, кариерни и любовни.

Лъв
Някои Лъвове може да се смутят от необходимостта от икономии, заради навика да пръскат пари. Но това няма да повлияе значително на цялостната ви финансова ситуация, защото Маймуната ще ви помогне не само да се трудите добре, но и да получавате достатъчно, а също ще ви подари и много възможности за самореализация. Заедно с това звездите препоръчват по-рядко да слагате маска, защото вече достатъчно дълга сте участвали в маскарад – през следващата година това може да ви изиграе лоша шега. Бъдете готови за емоционални бури – на мястото на спокойствието внезапно може да се появи гняв, а недоволство – вместо уравновесено поведение. Лъвовете ще прибягват до това, за да се спасят от прекомерната скука, в търсене на ярки изживявания. Бъдете внимателни, защото сте способни да създадете голяма каша.

Дева
Звездите съветват практичните Деви да отделят повече време за своето духовно развитие. Често представителите на този знак витаят в облаците, като сами възпрепятстват постигането на успех. Но през 2016-а Маймуната е подготвила за Девите няколко сериозни изпита, един от които е да разберат, че е необходимо да използват правилно своите възможности. Някои ще преминат през положителни промени – нова работа, неочаквано пътешествие или резки обрати в личния живот. Бъдете готови мирогледът ви да се промени на 180 градуса, и не изпадайте в душевен смут.


 

modnye-strijki-na-novyj-2016-god

 


Везни
Везните ги очаква ярка и динамична година, в която събитията ще се променят стремглаво, че даже може да се обезсърчите. Животът ви се изпълва с приятни случки, нови запознанства и развитие на професионалните способности. Но бъдете готови и за трудности при вземането на решения, защото възможности за избор ще има достатъчно. След чести анализи на всички „за“ и „против“ може да ви налегне депресия. Във всеки от тези моменти звездите препоръчват да си дадете почивка и да се усамотите. Но за кратко, защото ви чакат романтични срещи и приятни запознанства. Годината е толкова успешна, че даже мимолетна среща на автобусната спирка може да стане съдбоносна.

Скорпион
Маймуната е подготвила н Скорпионите много възможности – основното е да ги разгледате правилно и на време. Въпреки че много представители на знака ще реагират агресивно на недостатъците на останалите, което може да предизвика конфликти. Звездите препоръчват повече търпимост към хората, иначе много от приятелите ви ще започнат да ви избягват. През цялата година Маймуната ще подтиква Скорпионите към вземането на кардинални решения, защото в живота ви липсват новости. Стабилността е добра, но съгласете се, че много по-добър е стабилният успех.

Стрелец
Една от главните задачи на Стрелците през следващата година е да не изпускат възможностите, които им предоставя съдбата. Но това няма да е толкова лесно, колкото звучи. Защото трябва да набележите основните, а не да опитвате да се нахвърлите къме десет едновременно. Знаете какво става като се опитва човек да седне на много столове… Маймуната ще убеди Стрелците в последното, но звездите съветват да не се поддавате на тази нейна лудост. Още повече, че през 2016-а този съвет ще бъде актуален и по отношение на личния живот на представителите на знака.


 

0a84cf0ca0e1c3c4182f3b0bca80b5e8

 


Козирог
Козирози, трудолюбието ви впечатлява! Това е похвално, защото упорито преследвате целите си, за да умножите богатството си и да подобрите своето материално положение, но през 2016 година работата толкова може да ви погълне, че да не остане време за личния ви живот. Заради това могат да възникнат разногласия в семейството и в отношенията с партньора. Още звездите препоръчват внимателно да огледате обкръжението си, някой се готви да ви нанесе сериозен удар в гърба.

Водолей
За Водолеите 2016 г. ще бъде период за анализ. Маймуната настоятелно препоръчва за прекратите някои познанства, които отдавна са престанали да ви радват и даже са се превърнали в бреме. В обкръжението ви се спотаява неприятел, затова бъдете по-малко доверчиви към хората. За представителите на знака годината ще бъде период на планиране и анализ. Звездите вещаят успех, но не вдигайте прекалено много глава – ще получите точно толкова, колкото сте заслужили.

Риби
Рибите ще постигнат дългоочакван успех през 2016 година. Това не означава, че трябва да се втурнете да купувате куп лотарийни билети – просто се въоръжете с разсъдливост и трудолюбие. Този период трябва да стане, на първо място, духовно изцеление. Така че отделяйте повече време за почивка, забавления и общуване с приятни хора. Тогава благополучието само ще дойде при вас.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Вижте още:

Как възприемаме партньора до себе си според хороскопа на съвместимост

Числата „говорят“ за вашите чувства и вярност в любовта

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Забров принт и нотка екстравагантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени