2017 – Годината на Петела за всички зодии

x

Както вече казахме предстоящата година може да се окаже съдбоносна за много от представителите на зодиака. Това може да се отнася както за кариерата, парите или любовта – всеки от нас ще усеща сложния темперамент на покровителя на следващата година – Огнения Петел. Ето какво ще предложи той на всяка от зодиите през 2017.



Овен

Хората, родени под знака на Овена ще усетят неимоверен прилив на сили през следващата година, дори въпреки че ще са изправени пред потенциална опасност. Но причина за притеснения няма: всичко ще следва своя курс, ритмично и даже апатично, но все пак е добре да сте внимателни. В противен случай може да понесете неочаквана несправедливост от Съдбата, която няма да може да бъде променена. Най-добрата тактика, към която трябва да се придържат представителите на зодията през 2017 е изчакването. Не бива да бързате – животът няма да ви избяга, а ще успеете да съхраните всичко, което вече имате.



Телец

Тази година обещава да бъде плодотворен период за всички Телци. В началото на годината е добре проявите бдителност и светкавична реакция във всяко начинание, с което се заемате. 2017 година ще бъде запомнена от представителите на знака основно с неочаквано приятни подаръци от Съдбата. Те могат да се появят в различни сфери – в работата, в любовта, в семейството.



Близнаци

На първо място, през 2017 г. Близнаците трябва да отделят време за семейството си. Взаимоотношенията с роднини и приятели ще бъдат приоритет, като оставят на заден план притесненията за професионална реализация, хобита и обучение. Много възможно е да се появят любовни приключения, за които Близнаците даже не са се замисляли. Още един важен акцент, на който е необходимо да се отдели внимание е разрешаването на стари и дълготрайни проблеми, а също и вземането на важни решения.



Рак

Леко напрежение за представителите на зодия Рак ще присъства през цялото време следващата година. Възможно е да попаднат в серия от дребни неприятности, за които трябва да мобилизират всичките си сили и мъжество. След всички тези интензивни събития на Раците им предстои пълно спокойствие. Ще имат възможност да покажат себе си в най-добрата светлина, като осъществят нещо приятно и полезно за себе си и за обществото.



Лъв

Хората, родени под знака на Лъва, ще изпитат затруднения в професионалната и деловата сфера. Затова е необходимо да проявят максимална бдителност при подписването на договори или при работата с документи. Още една сфера, в която представителите на зодията трябва да са предпазливи е семейството. Добре е да следите за своите постъпки и изказвания, за да избегнете конфликтни ситуации. По-добре е да не изяснявате отношенията си, а да оставите бурята да отмине.

Вижте още: 2017 – Годината на Петела



Дева

Тази година обещава да бъде доста емоционална, импулсивна и раздразнителна за Девите. Представителите на знака ще изпитват прекомерна възбуда, с което ще си осигурят само още усложнения. Те трябва да положат усилия, за да овладеят тази нервност и да успокоят нервната си система. Най-добрият вариант ще бъде превключването към някакъв неутрален обект, който ще помогне на Девите да се справят с емоциите си. Например може да си вземете куче.

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

“Никога няма да бъдеш стилна, освен ако не поемаш рискове.” – Риана

Ако сте пропуснали
Най-четени