2017 – Годината на Петела

x

2017-year-of-the-rooster-1


За много от представителите на зодиака, годината на огнения петел – 2017-а, ще се окаже съдбоносна. Това може да се отнася както за кариерата, така и за парите или любовта – всеки от нас ще усеща сложния темперамент на покровителя на следващата година.

Петелът символизира Слънцето, тъй като всяка сутрин посреща изгрева. В Япония този знак се свързва с възраждането на света, в Индия – с енергията на Слънцето, а в Китай олицетворява петте основни добродетели – храброст, благородство, великодушие, преданост и достойнство.


2017-year-of-the-rooster-3


Предстоящата година ще бъде подвластна на Огнения или Червения Петел. Огънят отдавна се смята за символ на енергията, новите начинания, неугасващата страст. Това трябва да имат предвид целеустремените хора, които не са свикнали да стоят на едно място. Годината обещава и успех в любовта. Прекрасно време за създаване на семейство и деца.

Хората, които до момента са били сами ще имат възможността да се разделят с тази фаза от живота си. Защото именно огъня, като нищо друго съпътства успеха в любовта. Основното е да не се страхуват да променят живота си, понякога даже да рискуват, защото сега е именно време за това.

Огънят е символ на непрестанното движение напред, олицетворяващ жизнеността и активността. Успех ще имат хората, стремящи се към самореализация и готови да се усъвършенстват непрекъснато.

Неизменният спътник на огъня е червения цвят, който въплъщава предаността, страстта, любовта и увереността.


2017-year-of-the-rooster-2


Петелът е един от най-интересните представители на източния хороскоп. Ярък, елегантен, демонстративен, общителен – той търси внимание и го получава в излишък. Любимец на противоположния пол безусловно и победоносно. Обича най-вече себе си, рядко се привързва към някого.

Късметлия не само в любовта, но и във всички свои дела. Притежава ум и привлекателност. Изключително практичен и винаги отстояващ, преди всичко личния си интерес. Винаги се притеснява за външния си вид, обича внимателно да подбира стила си и не облича каквото му попадне. С особено удоволствие поддържа вила, градина, дом. Обича комфорта, скъпите вещи, изисканите вина. Всички технически новости се опитва да приспособи за собствените си нужди.

А какво ще предложи покровителя на 2017-а на дванадесетте зодии, ще ви разкажем в продължението.

Следва…

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени