Хороскоп за януари 2017г. – Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

x


Стрелец

До края на януари вие може да се раздвоявате силно между това, което ви се иска и онова, което трябва да вършите. Склонни сте да поемате големи рискове или да действате спонтанно и необмислено, факт, който реално ще се отразява на джоба ви, а финансовата ви стабилност ще е отличен лакмус за правилно избраната от вас посока или точно обратното. Опитвайте се да бъдете по-умерени, ако инвестирате в хора или обстоятелства, опитайте се да бъдете максимално обективни – до колко ще имате шанс да си възвърнете и преумножите даденото, дали си струват усилията ви, правилно ли ги канализирате и т.н.

От действията ви през януари зависи много бъдещата ви стабилност – материална и не само. Сега е моментът да изградите здрав фундамент, върху който да продължите да надграждате своите цели и перспективи.

Но е от водещо значение, още в началото да изберете правилно къде да вливате ресурсите си, парични, морални и т.н.

Семейството, домът са друг фокус, който ви държи из късо. До средата на януари вие можете да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, да изчистите евентуални недоразумения. През втората част на януари постепенно надделява някакво вътрешно неудовлетворение, претенция, своеобразен бунт към вид статукво. Ако има натрупани недоразумения, те ще напомнят за себе си, проявяват се теми от миналото със съответните последици. Внимавайте, опитайте се да ги изясните спокойно, диалогично, без да се проявявате като тиранин, въпреки че и към вас могат да проявят подобно отношение.

Пълнолунието на 11, 12 януари показва на какво можете да разчитате, кои са пробойните, способни да преобърнат кораба ви – образно казано. Да сте стабилни през тези дни е отличен знак – можете да разчитате на такава и през идните месеци, това означава, че сте намерили правилния подход, своето място под Слънцето.

През целия януари можете да разчитате на собствения си авторитет, линията ви на поведение е такава, че привлича околните – вие печелите с лекота признание, уважение, създавате връзки, които да разширят хоризонтите пред вас или получавате опека от влиятелни личности.

Много Стрелци заемат нови и по-престижни позиции в колектив или променят своето обкръжение, мобилизират се, за да се доказват и да, в повечето случаи успяват и това се закодира трайно в имижда им…

На 28 е Новолунието – то ще ви направи още по-отворени към предизвикателства, комуникативни и инициативни.

Продължи към КОЗИРОГ…

За Овен, Телец, Близнаци и Рак вижте тук

За Лъв, Дева, Везни, Скорпион вижте тук

Препоръки
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

BALENCIAGA – Floral-print stretch-satin skinny pants

Препоръки от седмицата

GUCCI – Dionysus medium embellished appliquéd coated-canvas and suede shoulder bag

Препоръки от седмицата

JACQUEMUS – Pintucked cotton mini dress

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Printed silk crepe de chine shirt dress

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Амал Клуни може да превърне всяка дреха в абсолютен хит! Тази рокля е сред фаворитите ни.

Ако сте пропуснали
Най-четени