Жълтото земно куче покровителства 2018-а

x

Asia’s Next Top Model, Chinese Zodiac Photoshoot


Според източния календар, покровител на 2018 година ще бъде жълтото земно куче – символ на верността, благоразумието и приемствеността на поколенията. Тази година обещава да бъде премерена, спокойна и успешна за тези, които умеят да проявяват постоянство и устойчивост пред житейските предизвикателства.

Знакът, символ на 2018 година, притежава много положителни качества. Отличава се с ум, съобразителност, честност, вярност и здравомислие над спонтанните пориви. Цветът на година е жълт, посоката – северозапад, вкусът – горчив, а периодът, който олицетворява е краят на есента, деветият месец от годишния цикъл според китайския календар. Годината на кучето ще продължи от 16 февруари 2018 година до 5 февруари 2019 година.


Alta Societa – Glamour Italia


Кучето е особено практично и пестеливо, така че семейството му винаги да живее в просперитет и благополучие. Представителите на този източен знак притежават особено изострено чувство за справедливост и не търпят подлости, измами и нечестни действия.

Ако трябва да кажем какви са негативните качества на покровителя на 2018-а, то той се отличава с излишна праволинейност и хитроумие. Кучето може да каже всичко, което мисли право в очите на този или онзи човек, без да се интересува от чувствата на събеседника си, остро да разкритикува действията на другите и умишлено да предизвика конфликт.


Alta Societa – Glamour Italia


Символът на 2018-а е ярък представител на енергията Ян, олицетворяваща интровертното мъжко начало, чиято посока е насочена не към външния, а към вътрешния свят. Това означава, че мъжете ще се чувстват особено комфортно, спокойно и уверено през предстоящата година. Енергията на мъжете несъмнено ще преобладава, но това не означава, че няма място и за женската сила.

Жените трябва да си припомнят за своята същност и да обърнат повече внимание на семейството, личните си цели и отношения. Добре е да потърсят в себе си женствеността и така ще си осигурят една спокойна и добра година.


Alta Societa – Glamour Italia


Кучето е семеен знак и символ на верността, затова най-добре е да посрещнете новата година в тесен приятелски и семеен кръг. Този символ не се плаши от забавления и необичайни постъпки, затова и празникът трябва да е ярък и пълен с изненади. Освен това, покровителят на 2018 година е консервативен, затова обича скромността, естествеността и искреността.

След като разкрихме общите характеристики, с които символът на 2018 година, ще изпълни следващата година, скоро ще ви покажем и какво ще донесе на останалите представители според китайския зодиак.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Alta Societa – Glamour Italia/Asia’s Next Top Model, Chinese Zodiac Photoshoot

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

HOUSE OF FLUFF – Yeti convertible oversized faux fur coat

Препоръки от седмицата

CHLOÉ – Wool and mohair-blend cape

Препоръки от седмицата

STUART WEITZMAN – Pure suede ankle boots

Препоръки от седмицата

MONICA VINADER – Nura rose gold vermeil diamond earrings

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Два тренда в едно!

Ако сте пропуснали
Най-четени