Бягство във Варна

x

За Варна може да се пише и говори много – за Нея през лятото, за първите пролетни дни, за плажа, безкрайното море. Тя е любов и място, на което да се връщаш. Има нещо във въздуха, което те кара да се влюбиш. Варна много добре осъзнава колко магическа може да бъде и използва всеки удобен момент, за да те придърпа към себе си. И то тогава, когато плажовете вече са пусти и няма кой да те разсее от Нея.

През октомври (най-доброто време за истинско море, защото то също се променя заедно с нас, променя цвета си, държанието си) имахме щастието да отидем в едно от многото нови заведения във Варна, но не просто поредното. Клуб на докера е точно това място, което липсваше на града, с възможно най-добрата и най-морска локация на пристанището.Интериорът е индустриален, в унисон с корабите, складовете, крановете и цялата моряшка атмосфера. Изпипан до последния детайл, с много Инстаграм капани (има много лампи, табели, чашки, които си струват секундите за композиране на перфектния кадър) и отношение към цялостната визия. Клуб на докера само може да ви изненада приятно. Не обръщайте внимание на скромното допълнение към името му – скара бира. Много повече е. Прекрасно домашно обедно меню, свежести, както сами наричат салатите, мезета, морско меню, домашни десерти. Екстра са и вечерите, в които има музика на живо. Подходящо е за рождени дни, партита, нови срещи. Даваме ви гаранция за истински вкусна храна и истински весели хора. Какво повече? И море.

Оставаме верни на мотото им – Качественият отдих гаранция за трудови успехи. И тъй като ни чака много работа, набързо проверяваме билети за скорошна дата до Варна. Вече знаем къде да отидем.

Повече информация и вдъхновение може да откриете на фейсбук страницата на Клуб на докера.

Teкст: Теа Денолюбова

Снимки: Клуб на докера

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сряда на точки!

Ако сте пропуснали
Най-четени