Бягство във Варна

x

За Варна може да се пише и говори много – за Нея през лятото, за първите пролетни дни, за плажа, безкрайното море. Тя е любов и място, на което да се връщаш. Има нещо във въздуха, което те кара да се влюбиш. Варна много добре осъзнава колко магическа може да бъде и използва всеки удобен момент, за да те придърпа към себе си. И то тогава, когато плажовете вече са пусти и няма кой да те разсее от Нея.

През октомври (най-доброто време за истинско море, защото то също се променя заедно с нас, променя цвета си, държанието си) имахме щастието да отидем в едно от многото нови заведения във Варна, но не просто поредното. Клуб на докера е точно това място, което липсваше на града, с възможно най-добрата и най-морска локация на пристанището.Интериорът е индустриален, в унисон с корабите, складовете, крановете и цялата моряшка атмосфера. Изпипан до последния детайл, с много Инстаграм капани (има много лампи, табели, чашки, които си струват секундите за композиране на перфектния кадър) и отношение към цялостната визия. Клуб на докера само може да ви изненада приятно. Не обръщайте внимание на скромното допълнение към името му – скара бира. Много повече е. Прекрасно домашно обедно меню, свежести, както сами наричат салатите, мезета, морско меню, домашни десерти. Екстра са и вечерите, в които има музика на живо. Подходящо е за рождени дни, партита, нови срещи. Даваме ви гаранция за истински вкусна храна и истински весели хора. Какво повече? И море.

Оставаме верни на мотото им – Качественият отдих гаранция за трудови успехи. И тъй като ни чака много работа, набързо проверяваме билети за скорошна дата до Варна. Вече знаем къде да отидем.

Повече информация и вдъхновение може да откриете на фейсбук страницата на Клуб на докера.

Teкст: Теа Денолюбова

Снимки: Клуб на докера

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Pleated shell midi skirt Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Cat-eye слънчеви очила от PRADA

PRADA Cat-eye acetate and silver-tone mirrored sunglasses Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пръстен от бяло злато с диаманти от BOUCHERON

BOUCHERON Quatre Radiant Edition Small 18-karat white gold diamond ring Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Велурени чехли от MERCEDES CASTILLO

MERCEDES CASTILLO Irine suede mules Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Много мини и много секси!

Ако сте пропуснали
Най-четени