5 икономични и лесни идеи да промените дома си

x

2f219222969e979ff4a590ebaee05ba1

 


Ако обичате от време на време да променяте дома си, без това да ви струва много пари, днес ще привлечем вниманието ви. Събрахме пет лесни начина, за които ще трябва да „платите“ с малко от времето си и в резултат ще създадете нова атмосфера в любимия си дом.

Придайте индивидуалност на декорациите
Поставете личен отпечатък на дребните детайли в пространствата на дома си. С това ще успеете да внесете още повече уют и топлина. Например, снимки във всяка стая или колажи, които вие сами сте направили, дори възглавници, на които са принтирани имената на членовете на семейството. Така ще знаете, че това е вашето и само ваше място, което градите с много обич.


 

d0b427a714339c8aa953613d6c6f4a07

 


Сменете местата на картините и снимките
Ако имате нужда от промяна, без да инвестирате купища пари в нея, разместването на картините и снимките, които вече имате, ще ви осигури разнообразието, което търсите. Когато всеки ден до входната врата виждате едно и също нещо, това може да ви досади. Но ще се изненадате, когато просто вдигнете поглед и на мястото му стои друга от вашите картини, на която не сте успели да се нагледате досега.


 

d70425e02fcd930775f292a4482e0ceb

 


Подменете лапите
В зависимост от това кои лампи използвате в стаята, това може да окаже огромно влияние на начина, по който пространството изглежда. Можете да купите изцяло нови лампиони или нощни лампи, например, или просто да подмените декоративния елемент в тях. Така няма да е необходимо да влагате големи суми, а и след време отново може да ги върнете в сегашния им вид.


 

25186b075dc0c1e5ff670a6d37c7a5c7

 


Добавете растения
Ако досега просто сте подминавали значението на растенията в оформянето на пространството, време е да опитате. Грижата за тях не отнема прекалено много време, а те наистина имат способността да изпълват с живот дома. Ако вече разполагате с достатъчно, просто променете местата им. Така отново ще получите разнообразие, а и различна атмосфера, те успяват да я осигурят.


 

344e417d5046f0fe8afb85bcb2b38864

 


Поставете разделители за оформянето на нови пространства
Можете да поставите голям параван или поставка с различни декорации, която да създаде от една стая две. Така ще успеете да създадете уединение, ако е необходимо и да промените досегашния вид на къщата. Изберете такива, които можете след време просто да преместите или приберете, и да се върнете към простора на помещенията.

Винаги съществува и варианта, в който можете със собствения си таланти креативност да създадете нов елемент за стените или тавана, който да създаде съвсем ново усещане към същото това пространство.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Вижте още: 

Тръгвате на обиколка по света? В тези 10 ресторанта пожелаваме да опитате всичко

Palazzo Versace отвори врати в Дубай

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Едно по-различно лятно вдъхновение!

Ако сте пропуснали
Най-четени