Dibla за ценители

x

Обичаме дизайна и хората, които имат отношение към него. След като научихме повече за събитието, посветено на връзката между дизайна и хората, няма как да подминем още една страхотна инициатива на „Дибла“. Екипът на „Дибла“ събира най-вдъхновяващите проекти и най-горещите трендове в интериорния дизайн в луксозно издание. Красиви и в същото време функционални проекти, които заслужават вниманието ни. Носи ясното име „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017 г.“ и спокойно можем да го наречем Vogue на интериорния дизайн!
Годишният каталог на платформата е колекционерско луксозно издание, което си струва мястото в библиотеката ви. Истинска съкровищница от най-добрите примери за интериорен дизайн и дълбоко проучване за неуморния труд, таланта и вдъхновението, които стоят зад всеки един проект. „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017 г.“ включва най-успешните и добри реализирани проекти в рамките на конкурса Dibla Design Awards. Читателите и колекционери на изданието могат да се насладят на труда на 37 творци, които доказват, че с достатъчно количество талант и стремеж, проектите могат да бъдат на световно ниво!
Всички почитатели на дизайна трябва да побързат, тъй като тиражът на колекционерския албум е ограничен. Той ще се продава в 500 бройки през цялата календарна година. Съдържа повече от 300 пълноцветни страници, групирани в два тематични раздела. Единственият по рода си у нас годишен каталог има за цел да запечата и отрази нивото на интериорния дизайн в страната. Нямаме търпение да държим в ръцете си това бижу и да се вдъхновим за следващите проекти, които ни предстоят!

Текст: Fashion Inside

Снимки: Dibla

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стил и сексапил!

Ако сте пропуснали
Най-четени