Дом с характер от България

x

Днес територията на интериора ни е запазена за българското. Елементи на дома, които внасят топлина, естетика и онова приятно чувство, че си се прибрал при най-хубавото. Тези пет български бранда вдигат летвата високо, за да направят уюта на дома ви неподправено уникален.

Килим от Lambent

Няма да преувеличим, ако кажем, че всеки от килимите на марката ще огрее дома ви. Буквално. Заради естествените си съставки (предимно вълна), меките цветове и естествено любовта на създателките им Татяна и Нуша Спирови. Всички продукти на бранда са направени с плъстене – старият български занаят за обработване на вълна. Без машини и технологии. Изцяло на ръка се създават и продуктите на Lambent, всеки носейки своето име. За един такъв килим има място във всяка къща. Да го стопли и освети с натуралната си сила.

Плочки от Ornamento

И тук майсторството е в умелите ръце на създателите. Ръчно направените циментови плочки на бранда могат да се превърнат в основа на неповторим дизайн за подове или стени. Независимо дали ще ги поставите в баня или кухня, тези плочки ще дадат на дома ви онази индивидуалност, за откриването на която е необходим един-единствен поглед.

Биокамина от Firelux

С това предложение възнамеряваме да стоплим дома ви наистина. И то без да навредим на околната среда. Още едно качествено българско предложение, което да намери място във вътрешния дизайн на жилището ви. Не само защото предлага решение с по-малко вреда за природата, но и защото изглежда истински добре. Освен това може да бъде навсякъде, където ви потрябва. Без ограничение.

Бюро/обзавеждане от Ourhood

И тук ще започнем с голямото желание и ръчната изработка. Брандът е специализиран в създаването на мебели и аксесоари от дърво. С удоволствие бихме съчетали изброените досега вълнени килими с маса и столове от Ourhood. Ако работата ви изисква работно място у дома, бюрата на българския бранд ще подхранят творческия ви ентусиазъм с топлината на дървесината, от която са изработени плотовете. Дори едно миниатюрно допълнение може да придаде на дома ви истински характер.

Мебели от Lock

Lock Furniture е още едно силно българско дизайнерско присъствие, когато стане въпрос за интересни идеи за дома. И тук дървото е водещият материал, а основната техника са пъзел сглобки. Ако ви звучи сложно просто вижте какво са ви подготвили. Лампи, вази и аксесоари, които да създадат завършеност на интериора, това ви предлагат от Lock.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Lambent/Ornamento/Firelux/Ourhood/Lock

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник!

Ако сте пропуснали
Най-четени