Какво ѝ харесваме на есента отвътре

x


Има различни начини да поканим есента в дома си. С ухание, цвят или цялостно усещане. Може да са поотделно, а може и да са съчетани в жилищните пространства заедно, за още по-силно въздействие. Предлагаме ви няколко наистина великолепни начина да настаните есента в интериора си, за да ви стопли с цветовете и разнообразието си.
Грубоватото очарование на тухлените стени

Има особено излъчване в пространство, в което част от стените са все още неизмазани. Това грубовато очарование изживява своя пик през последните години и няма никакво намерение да се оттегля. А как точно го свързваме с есента? Именно това е тайната, трудно е да се обясни с думи, но веднага се появява увереността, че мястото е специално, защото от тухлените стени, макар и странно лъха особен род топлина. Тя по-скоро сгрява атмосферата и усещането за пълнота на пространството. Такова, което сплотява.
Цветове, цветове, цветове

Стъпете върху есента и нейния великолепно топъл червен цвят. Една от свежите идеи, които напълно отговарят на духа на сезона е именно килим в етно мотиви в направо хипнотизиращо червено. Или ако ви идва прекалено едноцветно в комбинация от няколко характерни тона. Както и да ги подберете, бъдете сигурни, че ще изпълват с типичното за есента приятно чувство на сплотеност, близост и желание.
В другия край на цветовия спектър

Това също е начин да създадете в дома си истинско есенно изживяване. Есента е колкото колоритна, толкова и многотоново сива. И това е още една от възможностите да й отредите място в интериора си. Съчетанието на няколко нюанса сиво в повечето случаи е даже предизвикващо сетивата, а не монотонно. И с по някой контрастиращ акцент зоните в дома ви ще греят като октомврийски ден.Снимка: One Fine Stay


Кожата подканва есента

Сигурен начин да поставите есенни нотки в интериора си е кожата. Топлината и уютът, които създава с присъствието си само подсилва усещането за предстоящите моменти на близост в хладните навън вечери. Дали ще е небрежно сложена върху някой стол или канапе или върху пода, зависи единствено от вас.Home Bunch


Възглавниците също имат главна роля

Ако предишните идеи ви изглеждат особено радикални, то най-лесния начин да променяте атмосферата и излъчването на дома си са възглавниците. Можете да ги променяте непрекъснато и пречупвате интериора в зависимост от настроението си. Тъмно оранжевото ни изглежда особено подходящ акцент, когато темата е есен и нямате желание из къщата ви да се забелязват смайващо количество тикви, освен когато са съставка за някоя хубава рецепта.


Снимка: Nest Together


Пейзажите правят чудеса

Тематична картина или снимка на различни точки из къщата също правят чудеса. Моментално променят усещането и намират начин да подсилят уюта, който есента създава.

Незнайно защо, но през цялото време докато осмисляхме тези интериорни идеи непрекъснато правихме мисловни препратки към хюге. Може би, защото именно студеното време се нуждае от най-много топли, задушевни моменти. А домът е точното място те да бъдат сътворени.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Pleated shell midi skirt Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Cat-eye слънчеви очила от PRADA

PRADA Cat-eye acetate and silver-tone mirrored sunglasses Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пръстен от бяло злато с диаманти от BOUCHERON

BOUCHERON Quatre Radiant Edition Small 18-karat white gold diamond ring Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Велурени чехли от MERCEDES CASTILLO

MERCEDES CASTILLO Irine suede mules Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Oбичаме точно този аутфит!

Ако сте пропуснали
Най-четени