Мрачният лукс на Райън Корбан

x


Удивителен. Такъв е интериорният стил, който Райън Корбан създава. Мрачен, привидно апокалиптичен, много наподобява на светоусещането на Алекзандър Уанг, за чийто нов дом наскоро ви разказахме. Решенията му винаги са изчистени, минималистични и в същото време поглъщащи светлината точно каквато е основната задача на черното.

Само най-добрите в света на дизайна са на „ти“ с този цвят. Именно защото е универсален, неговата сила може да бъде показана само от истински познавачи. И ако щете вярвайте, но черното наистина притежава стотици нюанси, които могат да бъдат буквално „разиграни“ в пространството. Точно в това е силата на Корбан. Той умело борави в всяка сянка и отражение, за да създаде идиличен мрачен лукс.

Това, че умее да опитомява мощта на черното и бялото, съвсем не означава, че не може да създаде истински интериорни вълшебства и в цвят. И когато ги видите, ще се съгласите, че са удивителни.

Идеите на Райън Корбан за пространство са резултат от увлечението му по импресионистичното изразяване на творци като Моне и по провокативния стил на фотографи като Хелмут Нютън. Неговите проекти създават настина уникален стил в домовете и бутиците на известни модни дизайнери, кино артисти и световни личности.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Sasha – Red Stripes от SUN DIVA SWIMWEAR

SUN DIVA SWIMWEAR Sasha – Red Stripes Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от SAINT LAURENT 

Сако от SAINT LAURENT  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от CHLOÉ

Кожени сандали от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сламена шапка от GUCCI

Сламена шапка от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Cool Sunday!

Ако сте пропуснали
Най-четени