Мрачният лукс на Райън Корбан

x


Удивителен. Такъв е интериорният стил, който Райън Корбан създава. Мрачен, привидно апокалиптичен, много наподобява на светоусещането на Алекзандър Уанг, за чийто нов дом наскоро ви разказахме. Решенията му винаги са изчистени, минималистични и в същото време поглъщащи светлината точно каквато е основната задача на черното.

Само най-добрите в света на дизайна са на „ти“ с този цвят. Именно защото е универсален, неговата сила може да бъде показана само от истински познавачи. И ако щете вярвайте, но черното наистина притежава стотици нюанси, които могат да бъдат буквално „разиграни“ в пространството. Точно в това е силата на Корбан. Той умело борави в всяка сянка и отражение, за да създаде идиличен мрачен лукс.

Това, че умее да опитомява мощта на черното и бялото, съвсем не означава, че не може да създаде истински интериорни вълшебства и в цвят. И когато ги видите, ще се съгласите, че са удивителни.

Идеите на Райън Корбан за пространство са резултат от увлечението му по импресионистичното изразяване на творци като Моне и по провокативния стил на фотографи като Хелмут Нютън. Неговите проекти създават настина уникален стил в домовете и бутиците на известни модни дизайнери, кино артисти и световни личности.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Микро чанта и макси малто!

Ако сте пропуснали
Най-четени