Нов живот за бутилките от вино

x


Най-краткият път на празните винени бутилки е до контейнерите за стъкло. Ние обаче вярваме в скрития им потенциал като нещо повече от вместител за вино. Те наистина могат се превърнат в необичайни обекти от интериора, не само като декорация, но и като напълно функционални негови елементи.
Мини градини

Изглеждат ни великолепно. Ако растенията ви са повече от наличните съдове, в които да ги поставите, празните бутилки могат да станат великолепна алтернатива. Мини градината може да замени вазите в различните помещения, като осигури по-дълъг живот на растенията ви.
Парти декорация

Това е най-разпространената и може би популярна идея за повторен живот на винените бутилки. С почти едно щракваме те стават великолепни елементи от декорацията на парти масата или допълват останалата част от украсата на помещенията. Тази идея е добре позната, но пък изключително разнообразна при изпълнението си, затова и намира място в нашите предложения.От бутилка в чаша

Да, възможно е. И достатъчно хора по света вече се възползват от тази възможност. Превръщат долната част на бутилките в удобни чаши за вода или сокове. Заради дебелината на стъклото те са много по-устойчиви на удар и падане, отколкото традиционните.
Плато за предястия

С малко трансформация, бутилките може да се превърнат във верни приятели в поднасянето на любими предястия или салати. Тази идея за повторна употреба със сигурност ще впечатли гостите ви. Не всеки ден човек се храни от бутилка.Буркан за съхранение

Ако непрекъснато се налага да купувате още и още буркани за съхранение на различни храни и бонбони, бутилките са идеална алтернатива. И даже безплатна. Необходимо е само да отрежете гърлата им и да откриете подходящ капак или тапа за затваряне. И сте готови да създадете собствена уникална колекция, която за направи кухнята ви още по-специална.

Всъщност това са само малка част от възможностите, с които да дадете нов живот на бутилките. Лампи, свещници, висулки и какво ли още не може да направите с тях. Тези пет обаче ни легнаха най-много на сърце.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник!

Ако сте пропуснали
Най-четени