Шеврон динамиката е в нашия ритъм

x


Шеврон звучи доста сложно и неопределено, но всъщност крие в себе си формата на зиг-заг или още по-точно рибена кост. В представите ни за интериор, той е един от вечните елементи, които си остават неизменни във вътрешния дизайн. 


Защо мислим така? Среща се почти навсякъде дори видът му да е ненатрапчив и прикрит от естествените цветове на дървото. Всъщност шевронът е навсякъде, където има натуралeн паркетен под.

За да покажем колко различен може да бъде този орнамент, подбрахме идеи извън познатото му приложение. Заложихме на много цветове, контрастни комбинации и всевъзможни варианти за създаването на интересни интериорни решения.


Оказва се, че шевронът пасва навсякъде. И като казваме навсякъде, имаме предвид точно това. Открихме го по стените, по мебелите върху тях и около тях, на завесите, по килимите, дори картините. И освен това в кухнята, банята, дневната, спалнята, коридорите и даже в екстериорните пространства на верандата. И това ако не е доказателство за универсалната му природа…

И в никакъв случай не е скучен. Търсенето на идеалните му пропорции си е равносилно на задълбочен експеримент. Колкото симетричен и еднообразен може да изглежда, толкова неповторим в модификациите си може да бъде.

Ако обичате динамиката, която да струи от всяко кътче в жилището ви, акцент с шеврон елементи ще ви я осигури.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стил, класа и удобство!

Ако сте пропуснали
Най-четени