Venyx – бижута, които сякаш са уловили коледния дух

x

66


В света на бижутерията нищо не е случайно, така както и в модния свят. И има по нещо за всеки. И според днешното ни предимно празнично настроение, потърсихме онези бижута, които сякаш са уловили коледния дух. Като миниатюри за мечтатели – тази селекция модели на дизайнерката Eugenie Niarchos е всичко, за което мислим днес.


22


Създадени за жени, които биха облекли нещо специално в празничната нощ, тези пръстени и обици имат причудливи форми – леко футуристични, натоварени със скъпоценни камъни и съдадени от бяло и жълто злато. Линията бижута Venyx на дизайнерката имат и много специален характер, а тя казва, че нейните модели не са за всеки. Eugenie Niarchos споделя, че произведенията ѝ са много специални – за жени, които възприемат бижутата по различен начин. Цените им също за предначени за специални дами – такива, които не се притесняват от сумата, които биха платили, за да имат някои от тях.

Вижте още: Cardinalis – една мечта, едно одеяло и много топлина


88


Всъщност дизайнерката е вдъхновена от природата, морето и блясъка по много особен начин. Но ние откриваме и доза празнично настроение в колекцията бижута. Подобни модели биха украсили чудесно облеклото в празничните нощи. В комбинация с черни, червени или бледи цветове тоалети – всичко би било подходящо. Остава само да открием нещо за себе си в цялата предколедна еуфория за пазаруване, която вече е започнала.


55


44


33


77


11


Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още:

Часовниците бижута на 2015 година – 10 модела лукс и абстракция

Трите анти-телефона на нашето време

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За стила не съществува лошо време!

Ако сте пропуснали
Най-четени