Закуска на тревата

x


Взехме моментно вдъхновение от Едуард Мане и неговата „Закуска на тревата“ и незабавно я прехвърляме в сегашния момент… идеален за пикници. Началото на лятото, първите топли дни и желанието да усетим красотата на хубавото време. Говорим така, защото безкрайно много обичаме пикниците. А какво е необходимо за тях. Имаме няколко идеи.
Истински добрият пикник притежава няколко основни компонента, за които само ще напомним. Другото зависи от изобретателността и страстта ви към забавления на открито. Подходящо място, лесни за приготвяне храни, освежаващи напитки и детайли, които да галят окото – имате ли тези неща, ви очаква наистина прекрасно изживяване навън.
Задният двор, поляна насред гората или закътана част на плажа – всички тези места обещават да ви заредят с хубави моменти, без много предварителна подготовка. Пикник може да си организирате дори на някой покрив, който буквално ви издига над градската джунгла.
Ако сте ценител на времето навън, вероятно имате кошница за пикник, която се превръща във вълшебно място за съхранение на пикник менюто. Заедно с нея може да добавите винтидж одеяло, като в доброто старо време или актуалните сега постелки, които са специално създадени за моментите сред природата.Темите са още един начин да направите пикниците си неповторими. С тяхна помощ няма да имате шанс да правите едно и също нещо всеки път. Идеите са навсякъде – от мястото, на което искате да сте до цветовете, с които асоциирате лятото …Ако пикниците са вашия начин да си прекарате добре, не е необходимо да се ограничавате само до уикендите. Напълно в реда на нещата е да ги изберете и за празничните си дни, без значение дали е рожден ден или сватба. Поводи винаги се ще намерят.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Препоръки
Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

CHOPARD – Happy Dreams 18-karat white gold diamond necklace

Препоръки от седмицата

CHLOÉ – Faye small textured-leather and suede backpack

Препоръки от седмицата

FRAME – Le Studded denim jacket

Препоръки от седмицата

New Look Rose Gold Sole Trainer

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Синьото е най-топлият цвят!

Ако сте пропуснали
Най-четени