10 вдъхновяващи житейски правила

x


„От утре започвам на чисто.” Колко пъти сте се улавяли да изричате тези думи? Десетки, нали? Всеки път, когато животът ви е стигал до задънена улица, и сте се чудили как се е случило така и накъде да поемете. Може би е дошло време за нови приоритети и нови правила? Такива, които ще ви водят напред и с които ще утвърждавате себе си? Тези 10 житейски правила със сигурност ще ви вдъхновят за много крачки напред и все във вярната посока.1.Осъзнайте реалната си цена и избягвайте да се сравнявате с останалите. Всеки от нас е специален за това, защото сме различни един от друг.

 

2.Определете целите си според това какво е важно за вас, а не какво другите определят като  важно. Само вие знаете кое е най-доброто за вас.

 

3.Ценете нещата, които са най-близо до сърцето ви. Ценете ги така, както цените живота си, защото без тях той е безсмислен.

 

4.Поне един ден живейте в настоящето, максимално осъзнато. Не позволявайте животът да изтече между пръстите ви, живеейки само в миналото или непрестанно в бъдещето.

 

5.Бъдете безкомпромисни, когато сте убедени в нещо, и никога не се предавайте. Нищо не е приключило наистина, докато не спрете да опитвате.6.Прегърнете риска, не се страхувайте. Учите се да бъдете смели като приемате всеки шанс като предизвикателство.

 

7.Обичайте дълбоко, свободно и всеотдайно. Най-бързият начин да получите любов е като дадете любов; най-бързият начин да загубите любов е като я държите твърде здраво; най-добрият начин да задържите любовта е като й дадете криле.

 

8.Живейте с мечтите си. Ако нямате мечти, нямате и надежди; да нямате надежди е като да нямате цели.

 

9.Забавете темпото. Не препускайте през живота толкова бързо, че да забравите не само къде сте били, но и къде отивате. Животът не е състезание, а пътешествие, на което трябва да се наслаждавате – стъпка по стъпка.

 

10.Предайте се на съдбата; повярвайте, че всичко ще се случи така, както трябва. Изберете да бъдете щастливи и в мир със себе си и с Вселената.

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от MARNI

Дамска чанта от MARNI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Фиба за коса със Swarovski

Фиба за коса със Swarovski Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стъпваме леко и с настроение!

Ако сте пропуснали
Най-четени