3 филма, които да гледате, когато ви е самотно

x

Няма какво да си кривим душата, не всеки ден настроението ни извира от дъги и еднорози. Имаме си и от онези по-минорни, сиви дни. Понякога дори без особена причина. Може би някой ви липсва, може би ви е мъничко самотно. Няма страшно. Магията на филмовото изкуство се притичва на помощ с 3 супер заглавия.


 


The Road Within (2014)

Пригответе се за страшна банда! Главните герои в този филм са момче със синдрома на Турет, друго с обсесивно-компулсивно разстройство и момиче с хранително разстройство. Обстоятелствата ги изправят заедно пред приключението на живота им, за да ни умилят през смях и сълзи. Финалът ни вдъхва екстра доза позитивизъм. С пуканки или без, “The Road Within” си струва гледането. Правилно забелязахте – Дев Пател също участва.
This Beautiful Fantastic (2016)

Една сладка приказка за (не)пораснали деца. Бела Браун не е принцеса на Дисни, нито Амели Пулен, но е родена под, ако не щастлива, то поне необикновена звезда. Такава е и съдбата й, нашарена с вълшебства и странности. Бела научава, че най-добрите приятели могат да се приземят в живота ни често съвсем неканени, а голямата любов хич и не е застрахована от пълно фиаско още на стартовата линия. Но животът си е такъв – пада си по странния хумор и не обича да му пречим на изненадите. И да – за щастието по-добре да си отваряме широко не очите, а сърцата. За да не го пропуснем. Благодарим ти, че ни припомни важен урок, Бела!
Barefoot (2014)

Imdb казва, че това е филм за блудния син (и черна овца) в едно заможно семейство, който среща млада пациентка в психиатрично отделение, прекарала целия си живот в изолация. На същия му хрумва да я заведе като своя дама на сватбата на брат си. Ние казваме, че това е един особен филм за доверието, надеждата и светлината, която свети в душите ни. Дори когато съвсем сме забравили за нея. Готови ли сте за Бони и Клайд, каквито никога преди не сте виждали?Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За стила не съществува лошо време!

Ако сте пропуснали
Най-четени